Δ. Στεργίου: «Μέλημά σας η συντήρηση κοινόχρηστων χώρων»
Πολιτική

Δ. Στεργίου: «Μέλημά σας η συντήρηση κοινόχρηστων χώρων»

Ως κύριο μέλημα των τοπικών αντιδημάρχων και των προέδρων νομικών προσώπων του Δήμου Πεντέλης ορίζει την επίβλεψη και συντήρηση εγκαταστάσεων κοινόχρηστων χώρων ο δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης.

Ο δήμαρχος τους απέστειλε την κατωτέρω κατεπείγουσα επιστολή:

ΘΕΜΑ: Επίβλεψη- Συντήρηση Εγκαταστάσεων Κοινόχρηστων Χώρων

Σας γνωρίζουμε επί του σχετικού ότι ο καθημερινός έλεγχος των κοινόχρηστων χώρων και η άμεση συντήρηση των εγκαταστάσεων ευθύνης σας θα πρέπει να αποτελεί κύριο μέλημά σας.

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται να δίνετε στα επικίνδυνα σημεία των χώρων όπου δραστηριοποιούνται παιδιά (αθλητικοί χώροι- παιδικές χαρές- αύλειοι χώροι σχολείων- βρεφονηπιακοί σταθμοί κ.λπ.).

Οι θεματικοί αντιδήμαρχοι και οι αρμόδιες διευθύνσεις, προς τους οποίους κοινοποιείται το παρόν, θα δραστηριοποιούνται κατά περίπτωση ΑΜΕΣΑ και θα στηρίζουν διαδικασίες των τοπικών αντιδημάρχων και των προέδρων των Νομικών Προσώπων στα πλαίσια που άπτονται της αρμοδιότητάς τους, μηδενίζοντας τον χρόνο των διαδικασιών για θέματα επικινδυνότητας παιδιών.

Είναι αδιανόητο κοινόχρηστοι χώροι γηπέδων και παιδικών χαρών να διαπιστώνεται αιφνίδια και μετά από καταγγελίες πολιτών ότι είναι εγκαταλειμμένοι.

Παρακαλώ να μετατρέψετε τον εθελοντισμό που υλοποιείτε σε άκρατο επαγγελματισμό αφού με τη θέλησή μας αποφασίσαμε να υπηρετήσουμε τις πόλεις και τους δημότες τους και τους το ζητήσαμε.

Ο Δήμαρχος

Δημήτριος Στεργίου-Καψάλης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet