Μηνιαία συνάντηση Δ. Στεργίου με την εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου
Κοινωνία

Μηνιαία συνάντηση Δ. Στεργίου με την εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου

Πραγματοποιήθηκε η μηνιαία συνάντηση του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη με την εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου, τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014, στις 17:30 στο δημαρχείο.

Στη συνάντηση, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, συζητήθηκαν τα εξής:

Δόθηκαν οδηγίες αντιμετώπισης εκτάκτων καιρικών φαινομένων ιδιαίτερα στα σχολεία της Δ.Ε. Πεντέλης ενόψει της χειμερινής περιόδου.

Ο δήμαρχος τόνισε τα μεγάλα έργα που έχουν ξεκινήσει στα σχολεία, την κατασκευή των δύο σχολείων και του Κλειστού Γυμναστηρίου στο Ο.Τ. 122, στην περιοχή της Καλλιθέας Πεντέλης, στο οποίο άρχισαν οι εργασίες σκυροδέτησης και οι παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μελισσίων, μέσω του προγράμματος «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 1».

Συζητήθηκαν θέματα λειτουργικότητας των σχολείων.

Τονίστηκε ιδιαίτερα από τον δήμαρχο η αναγκαιότητα να αντιμετωπίζονται άμεσα και στη ρίζα τους τα φαινόμενα διακίνησης αναβολικών, ναρκωτικών και βίας στους σχολικούς χώρους.

Επίσης έγινε υπενθύμιση ότι έως 30 Δεκεμβρίου 2014 πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι εκλογές των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων στα σχολεία του Δήμου.

Τέλος, ο δήμαρχος επεσήμανε ότι ο Δήμος συνεργάζεται άριστα με την Εκπαιδευτική Κοινότητα και ότι η διοίκηση του Δήμου θα είναι πάντα στο πλευρό των εκπαιδευτικών, συμπαραστάτης και αρωγός στο δύσκολο έργο τους με βάση ότι αυτοί είναι οι διαμορφωτές της Ελπίδας μας, των Παιδιών μας.

Στη σύσκεψη από πλευράς Δήμου παρευρέθησαν η αντιδήμαρχος Παιδείας Άντα Χάνου-Μπούσουλα, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας Βασίλειος Κωστόπουλος και Σίσσυ Ντούρη αντίστοιχα και ο διευθυντής Τεχνικής Υπηρεσίας Αναστάσιος Χριστίδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet