Στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» η ανάπλαση του εμπορικού τριγώνου της Μεταμόρφωσης
Κοινωνία

Στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» η ανάπλαση του εμπορικού τριγώνου της Μεταμόρφωσης

Στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» εντάσσεται η μελέτη για την ανάπλαση του εμπορικού τριγώνου του Δήμου Μεταμόρφωσης (πλατείες, δρόμοι, παιδικές χαρές, πεζοδρόμια και δεκάδες μικρότερα έργα).

Ο κ. Σαραούδας αναφέρει σχετικά:

«Η ημέρα ξεκίνησε με ένα πολύ καλό νέο για την πόλη μας. Με την έγκριση από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” της μελέτης -με δέσμευση χρηματοδότησης- του μεγαλύτερου έργου που έχει αιτηθεί ή υλοποιήσει ποτέ ο Δήμος Μεταμόρφωσης, ύψους 11 εκατ. ευρώ, για την οποία μόλις με ενημέρωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

»Το έργο περιλαμβάνει:

α) Tη συνολική ανάπλαση του εμπορικού τριγώνου της πόλης μας.

β) Tη χρηματοδότηση των μελετών για:

  • Tην επισκευή του παλιού Ι.Ν. της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος,
  • Tην κατασκευή δύο νέων δημοτικών κτηρίων στις οδούς Μιαούλη και Πίνδου.
  • Tη χρηματοδότηση των διανοίξεων δρόμων.

»Και αυτό είναι μόνο αρχή, καθώς αναμένουμε την έγκριση προσθέτων χρηματοδοτήσεων. Χρηματοδοτήσεις και έργα, τα οποία σε συνδυασμό με την τοποθέτηση φωτισμού LED σε όλη την πόλη, την επικείμενη αγορά του κτήματος Κουτσουμπέλη, τον κόμβο του Ράλλη, τα ηχοπετάσματα στη Νέα Ζωή και αντιπλημμυρικά έργα, με χρηματοδότηση -αυτή τη φορά- της Περιφέρειας Αττικής, αλλάζουν ριζικά τη Μεταμόρφωση».

Σημειώνεται ότι ο κόμβος του Ράλλη, τα ηχοπετάσματα και τα αντιπλημμυρικά έργα είναι με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet