Μια ανθρώπινη συζήτηση για τον καρκίνο του μαστού
Κοινωνία

Μια ανθρώπινη συζήτηση για τον καρκίνο του μαστού

Μια ανθρώπινη και ζεστή συζήτηση για τον καρκίνο του μαστού πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014 στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» στην Πεύκη, σε διοργάνωση του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Η πρόληψη και η ενημέρωση ήταν το μήνυμα που επέμειναν να τονίζουν οι γυναικολόγοι που πλαισίωσαν τη συζήτηση για ένα θέμα που κτυπά τις πόρτες όλων χωρίς διάκριση. Οι προσωπικές εμπειρίες μελών και φίλων του Συλλόγου που δίνουν ή έδωσαν τη μάχη τους με τον καρκίνο του μαστού, μετέφεραν τους παρευρισκόμενους στο κλίμα, στην ψυχολογία των ασθενών και στην ανάγκη για έγκαιρη διάγνωση.

Οι εθελοντές γυναικολόγοι στα Πολυϊατρεία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Χρήστος Γερεντές και Τζεννάρο Καστάλντο και η ψυχολόγος Δήμητρα Σταύρου, με απλά και ουσιαστικά λόγια ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τον καρκίνο του μαστού και συνομίλησαν μαζί τους.

Ο Σύλλογος Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης τους ευχαριστεί, καθώς επίσης ευχαριστεί τον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης Αναστάσιο Μαυρίδη που παραβρέθηκε στην εκδήλωση και, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου, «θέλησε να προσεγγίσει το θέμα με ευαισθησία αναφέροντας ανάλογη εμπειρία κοντινού του προσώπου» καθώς και τη γραμματέα του Συλλόγου Σοφία Γουναροπούλου για την οργάνωση και τον συντονισμό της εκδήλωσης.

Ευχαριστεί ακόμη τα μέλη του που πρόσφεραν εδέσματα, την καφετέρια ΆΛΙΟΣ για τον καφέ που προσφέρθηκε καθώς και τον παραδοσιακό φούρνο ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ στη Λυκόβρυση για τα παραδοσιακά γλυκίσματα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet