ΚΕΔΑ: Κάλεσμα Πολιτισμού και Δημιουργίας σε μικρούς και μεγάλους Μαρουσιώτες
Πολιτισμός

ΚΕΔΑ: Κάλεσμα Πολιτισμού και Δημιουργίας σε μικρούς και μεγάλους Μαρουσιώτες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα προγράμματα καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργικής απασχόλησης μικρών και μεγάλων από την Κοινωφελή Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ), οι εγγραφές για τα οποία παραμένουν ανοιχτές.

Στο ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου (Βασ. Σοφίας 85) οι πολίτες μπορούν να επιλέξουν ένα ή περισσότερα από τα πλούσια προγράμματα και σεμινάρια, τα οποία επεκτείνονται στους εξής οκτώ τομείς δράσης:

Εικαστικά: Ζωγραφική παιδιών και ενηλίκων, ακουαρέλα.

Εφαρμοσμένες Τέχνες: Αγιογραφία, ψηφιδωτό, κόσμημα, πατίνες επίπλων και κατασκευών, συντήρηση και κατασκευή επίπλων.

Χοροί: Λάτιν, ευρωπαϊκοί, οριεντάλ, μοντέρνοι, παραδοσιακοί, κρητικοί, μπαλέτο.

Γυμναστική: Γιόγκα, πιλάτες.

Θέατρο: Θεατρικό παιχνίδι, θεατρικό εργαστήρι εφήβων και ενηλίκων, υποκριτική στον φακό-κάμερα-σκηνοθεσία, δημιουργική γραφή.

Σκάκι: Παιδιών και εφήβων.

Φωτογραφία

Χορωδία: Μεικτή ενηλίκων, χορωδία Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου».

(Πληροφορίες στους συνδέσμους keda.com.gr και στο F/B στο politistikomaroussi, καθώς και στους τηλεφωνικούς αριθμούς 210 8021308 και 210 8056314-5).

«Ο Δήμος μας, μέσα από τα προγράμματά του, προσθέτει ένα σημαντικό κομμάτι στην πολιτιστική εξέλιξη της πόλης και δίνει τη δυνατότητα στους Μαρουσιώτες να εκμεταλλευθούν αυτήν την ευκαιρία» σχολιάζει ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας και προσθέτει: «Το κάλεσμά μας προς τους νέους σπουδαστές είναι κάλεσμα Πολιτισμού και Δημιουργίας».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet