Την πίτα της Άθμονον Ακινήτων Α.Ε. έκοψε ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Την πίτα της Άθμονον Ακινήτων Α.Ε. έκοψε ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Άθμονον Ακινήτων Α.Ε. ΟΤΑ έκοψε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, παρουσία του προέδρου Ευάγγελου Κάββαλου, του αντιπροέδρου Αθανάσιου Βελή και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και των συνεργατών και των εργαζομένων στην Άθμονον.

Στη λιτή εκδήλωση παρέστησαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Δημήτρης Καρλαύτης, Ρένα Χαλιώτη, Γεώργιος Ζήκος και Ευθύμιος Τσίγκας, ο δημοτικός σύμβουλος Νικόλαος Πέππας και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Μιχάλης Χρηστάκης.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου έδωσε τις θερμές ευχές του στο νέο Δ.Σ. και στους εργαζόμενους της Άθμονον για, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και πρόοδο και ευόδωση των προσπαθειών και του έργου τους», ενώ συνεχίζει η ανακοίνωση, «προσφέροντας το κάθε κομμάτι της πίτας σε έναν – έναν από τους παριστάμενους, ο κ. Πατούλης δέχθηκε τις εγκάρδιες ευχές τους για κάθε επιτυχία στο πολύπλευρο έργο που έχει αναλάβει και ευόδωση των στόχων του προς όφελος του κοινωνικού συνόλου».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet