Σε διαβούλευση για τις αντικειμενικές αξίες προχωρά ο Δήμος Πεντέλης
Κοινωνία

Σε διαβούλευση για τις αντικειμενικές αξίες προχωρά ο Δήμος Πεντέλης

Σε διαβούλευση με τους πολίτες προχωράει η διοίκηση του Δήμου Πεντέλης για το θέμα των αντικειμενικών αξιών.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου:

Η διοίκηση του Δήμου Πεντέλης θεωρεί σημαντικότατο το θέμα της αναπροσαρμογής – μείωσης των αντικειμενικών αξιών στις σημερινές πραγματικές αξίες.           

Προς τούτο έχει ήδη αποφασίσει να θέσει το θέμα σε διαβούλευση, καθ΄ όσον οι αποφάσεις για ένα τόσο σοβαρό θέμα δεν μπορεί να μην λάβουν υπόψη τους, τις απόψεις των πολιτών.

Εξ άλλου είναι μία ευκαιρία καθώς το θέμα είναι σημαντικό, να τεθούν σε εφαρμογή θεσμοί που προάγουν τη Δημοκρατία και φέρνουν τον πολίτη συμμέτοχο στη διαμόρφωση αποφάσεων που τον αφορούν.

Υπενθυμίζεται ότι το 2013 το Δημοτικό Συμβούλιο είχε αποφασίσει τη δημιουργία επιτροπής για να μελετήσει το θέμα και να υποβληθούν προτάσεις στο υπουργείο Οικονομικών.

Η επιτροπή αυτή λειτούργησε και εκτέλεσε σημαντικό έργο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σήμερα ως υποστηρικτικό υλικό της ως άνω προσπάθειας.

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της η διοίκηση θεωρεί ότι κάθε σχετική ενέργεια που προέρχεται και από άλλες δημοτικές παρατάξεις ή συλλόγους της πόλης, είναι στη θετική κατεύθυνση και θα δώσει τη δυνατότητα στο Δημοτικό Συμβούλιο να συντονίσει προσπάθειες που οδηγούν σε ορθολογική, δίκαιη επίλυση και αντιμετώπιση προβλημάτων των συμπολιτών μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet