Τραγούδια από τους αγώνες του ελληνικού λαού στη συναυλία «Αδελφοσύνη»
Πολιτισμός

Τραγούδια από τους αγώνες του ελληνικού λαού στη συναυλία «Αδελφοσύνη»

Την επετειακή συναυλία της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Αμαρουσίου με τίτλο «Αδελφοσύνη», που πραγματοποιήθηκε ενόψει του εορτασμού της 25ης Μαρτίου και στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Μάρτιος Τεχνών 2015», παρακολούθησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υγείας.

Η Χορωδία ερμήνευσε ρεπερτόριο εμπνευσμένο από τους αγώνες και τον ηρωισμό του ελληνικού λαού.

Ο κ. Πατούλης, χαιρετίζοντας τη βραδιά, συνεχάρη τη διευθύντρια της ορχήστρας Όλγα Αλεξοπούλου, αλλά και τους χορωδούς για την εμφάνισή τους, και αναφερόμενος στην επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «κάλεσε όλους να μην πτοούνται από τις δυσκολίες αλλά να διατηρούν υψηλό το φρόνημά τους». Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, ο κ. Πατούλης, μίλησε, όπως αναφέρεται, και «για το εξαιρετικό επίπεδο πολιτισμού στο Μαρούσι και προέτρεψε τους συμπολίτες μας κάθε ηλικίας να βρίσκουν δημιουργικές διεξόδους έκφρασης, με βάση τα ιδιαίτερα ταλέντα τους, μέσα από τις δεκάδες πολιτιστικές επιλογές που τους προσφέρει ο Δήμος».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ρένα Χαλιώτη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Πέππας και Πέτρος Κόνιαρης, ο μαέστρος Αιμίλιος Γιαννακόπουλος, πρόεδροι συλλόγων και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Οι εκδηλώσεις «Μάρτιος Τεχνών 2015» στο Μαρούσι, συνεχίζονται την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015 με το αφιέρωμα στον William Shakespeare. Οι εκδηλώσεις του Μάρτη Τεχνών στο Μαρούσι ολοκληρώνονται το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 με παραδοσιακό κρητικό γλέντι.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις μπορούν να επικοινωνούν στους αριθμούς τηλεφώνου 210 8056314-5.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet