Συνάντηση Τ. Μαυρίδη – Π. Κουρουμπλή για δημιουργία Κέντρου Υγείας
Κοινωνία

Συνάντηση Τ. Μαυρίδη – Π. Κουρουμπλή για δημιουργία Κέντρου Υγείας

Συνάντηση με τον υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή είχε τη Μεγάλη Δευτέρα 6 Απριλίου 2015 ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης στο γραφείο του υπουργού.

Η συνάντηση, η οποία κινήθηκε, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, σε πολύ θετικό κλίμα, αφορούσε τη δημιουργία Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου στη Δημοτική Ενότητα της Λυκόβρυσης.

Πρόκειται, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «για ένα μεγαλόπνοο έργο, το οποίο ο ίδιος ο δήμαρχος κ. Μαυρίδης έχει δηλώσει, ότι αποτελεί προτεραιότητα του στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού για την επόμενη πενταετία». Όπως έχει επανειλημμένως αναφέρει, συνεχίζει η ανακοίνωση, «η πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας αποτελεί πρωτίστης σημασίας προτεραιότητα για τον Δήμο μας ενώ παράλληλα η δημιουργία του θα αναβαθμίσει καθοριστικά την ποιότητα ζωής όλων των δημοτών μας».

Παράλληλα επιβεβαιώθηκε, όπως αναφέρεται, και από την πλευρά του υπουργού ότι «η οργάνωση και η λειτουργία της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας είναι στα άμεσα σχέδιά του καθώς η υπεράσπιση του δημόσιου αγαθού της Υγείας είναι υψίστης σημασίας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet