Ως μια μεγάλη οικογένεια γιόρτασε το Πάσχα το Μαρούσι
Κοινωνία

Ως μια μεγάλη οικογένεια γιόρτασε το Πάσχα το Μαρούσι

Ως μια μεγάλη οικογένεια το Μαρούσι γιόρτασε παραδοσιακά το Πάσχα με τη δημοτική αρχή και χιλιάδες κόσμου να παρακάθονται στο μεγάλο πασχαλινό τραπέζι που στρώθηκε στον υπαίθριο χώρο του Αμαλίειου από τον Δήμο Αμαρουσίου.

Πολίτες όλων των ηλικιών έγιναν μια μεγάλη παρέα, απόλαυσαν τον πασχαλινό οβελία και τα άλλα πασχαλινά εδέσματα, τσούγκρισαν το πασχαλινό αυγό, διασκέδασαν και χόρεψαν σε λαϊκούς και νησιώτικους ρυθμούς, με ερμηνευτές τον Γιώργο Κονιτόπουλο, τη Δήμητρα Κουρή και τον Γιώργο Ρόδιο και με τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο στο λαούτο.

Το παραδοσιακό γλέντι διάνθισαν με χορούς από όλη την Ελλάδα τα τμήματα παραδοσιακών χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και τα Τμήματα Ενηλίκων του Τμήματος Αθλητισμού.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης αντάλλαξε ευχές με όλους για υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και πρόοδο, σημειώνοντας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου ότι, «Στο Μαρούσι γιορτάζουμε το Πάσχα ως μια μεγάλη οικογένεια. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τους συμπολίτες μας οι οποίοι είναι  μόνοι. Κανείς στην πόλη μας δεν είναι μόνος, ιδιαίτερα μάλιστα τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα. Με την ευγενική υποστήριξη και προσφορά των σημαντικών χορηγών μας στρώσαμε ένα πλούσιο πασχαλινό τραπέζι με προσκεκλημένη όλη την πόλη. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους συμπολίτες μας που τους διακρίνει η διάθεση για προσφορά, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι ενωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά. Ένα εγκάρδιο ευχαριστώ σε όλες τις τοπικές επιχειρήσεις και παραγωγούς και τον καθένα χωριστά για την ευκαιρία που μας έδωσαν να γιορτάσουμε όλοι μαζί το Πάσχα».

Οι ευγενικοί χορηγοί του Δήμου Αμαρουσίου για το Πάσχα είναι, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι κάτωθι:
Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Σαράντης Α.Ε., Βιανέξ Φαρμακευτική, Μαρτίνος Θανάσης Ναυτιλιακή, Motor Oil, Ελληνικά Πετρέλαια, Andros Maritime Ναυτιλιακή.

Τα σούπερ μάρκετ: Σκλαβενίτης, Βασιλόπουλος, ΟΚ Markets, Βερόπουλος.

Επίσης η Polly Bag, οι φούρνοι ΒΕΝΕΤΗΣ Λυκόβρυσης, η ταβέρνα ΤΖΙΜΗΣ  και ο ιδιώτης κος Ξυραφάς.

Οι παραγωγοί: Θ. Αποστολόπουλος, Δ. Δρόσος, Γ. Καμπαξής, Σ. Γιαννόπουλος, Θ. Καψάλης, Α. Ντάση, Η. Κουτρουμάνος, Σ. Πατέλης, Κ. Κολοκυθάς, Δ. Βουρδουμπάς, Γ. Καρχιλάκης, Γ. Μπάτρης, Π. Ζαχαριουδάκης, Χ. Βασιλοπούλου, Θ. Πέδης, Ζ. Κατσαμπούκας, Δ. Μουτσέλου, Π. Σουμάκης, Δ. Μπουκοβίνος, η οικογένεια Χατζηγαβριήλ, οι φούρνοι ΠΑΞΑΜΟΣ και η βιοτεχνία ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet