Κατά του τετάνου εμβολιάστηκαν εργαζόμενοι στα Εξωτερικά Συνεργεία Αμαρουσίου
Κοινωνία

Κατά του τετάνου εμβολιάστηκαν εργαζόμενοι στα Εξωτερικά Συνεργεία Αμαρουσίου

Συμπληρωματικό εμβολιασμό κατά του τετάνου σε 66 ακόμη εργαζόμενους στην Υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Αμαρουσίου πραγματοποίησε το Δημοτικό Πολυιατρείο Αμαρουσίου, στον χώρο των Εξωτερικών Συνεργείων.

Τον εμβολιασμό έκανε η υπεύθυνη των προγραμμάτων Πρόληψης του Πολυιατρείου Καίτη Σεβαστή, υπό την επίβλεψη του εθελοντή καρδιολόγου Θωμά Ριζόπουλου, παρόντος του αντιδημάρχου Καθαριότητας Γεώργιου Ζήκου. Την ευθύνη και επιμέλεια για την επιτυχή ολοκλήρωση του εμβολιασμού είχε η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Λέκκα.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων -Προαγωγής Υγείας Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου ότι «η πρόληψη και η προαγωγή της υγείας των πολιτών αποτελούν ζωτικής σημασίας προτεραιότητα στον Δήμο Αμαρουσίου. Ιδιαίτερα μάλιστα, όσον αφορά την κατηγορία των εργαζομένων, που η προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο τους εκθέτει σε υψηλού κινδύνου νοσήματα, μέσα από τα προγράμματα εμβολιασμών, την ενημέρωση και με την υποστήριξη του ιατρού εργασίας, επιδιώκουμε τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικογένειες τους να είναι ασφαλείς. Στην προσπάθεια μας αυτή σημαντικός αρωγός είναι το Δημοτικό Πολυιατρείο μας».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, 217 εργαζόμενοι στα Εξωτερικά Συνεργεία του Δήμου Αμαρουσίου έχουν εμβολιαστεί κατά το προηγούμενο διάστημα κατά του τετάνου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet