Ολοκληρώθηκαν οι μαθητικές συναυλίες του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης
Πολιτισμός

Ολοκληρώθηκαν οι μαθητικές συναυλίες του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης

Ολοκληρώθηκαν οι μαθητικές συναυλίες που διοργάνωσε το ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης και το Δημοτικό Ωδείο Πεύκης, το οποίο στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εκδηλώσεων της εκπαιδευτικής περιόδου 2014-15 παρουσίασε ένα πλούσιο καλλιτεχνικό – εκπαιδευτικό πρόγραμμα με όλα τα μουσικά όργανα προβάλλοντας την κλασική, τη μοντέρνα ροκ αλλά και την πιάνο τζαζ μουσική.

Δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους οι μαθητές έδειξαν ένα μικρό αλλά αντιπροσωπευτικό δείγμα της σπουδαίας δουλειάς που γίνεται από το Δημοτικό Ωδείο, ερμηνεύοντας ανάλογα ρεπερτόρια των σπουδών και της ηλικίας τους.

Η διοίκηση του ΠΕΑΠ, με ανακοίνωσή της, δίνει τα συγχαρητήριά της στους μαθητές, στους καθηγητές καθώς και στη διεύθυνση του Δημοτικού Ωδείου για το αξιόλογο αποτέλεσμα που παρουσίασαν κατά τη διάρκεια των μαθητικών συναυλιών στις 6, 12 και 13 Ιουνίου στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης».

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη μίλησε με επαινετικά λόγια για την εξαιρετική παρουσίαση των μαθητών και των καθηγητών, για τα ιδιαίτερα ταλέντα που αναδεικνύονται μέσα από την καλλιέργεια της μουσικής παιδείας καθώς και για την αναβάθμιση που συντελείται στο Δημοτικό Ωδείο υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της μαέστρου Κατερίνας Βαφειάδου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «Το Δημοτικό Ωδείο προσφέρει τα κίνητρα σε όλους τους μαθητές του να αναβαθμίζουν τη μουσική τους παιδεία, να αναδεικνύουν τα ιδιαίτερα ταλέντα και τις κλίσεις τους καθώς και να παίρνουν μέρος σε δημιουργικές διαδικασίες συναυλιών και διαδημοτικών πρωτοβουλιών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet