“Αλληλογραφία” ΚΕΔΕ με τα υπουργεία για το “επίμαχο” άρθρο 10
Αυτοδιοίκηση

“Αλληλογραφία” ΚΕΔΕ με τα υπουργεία για το “επίμαχο” άρθρο 10

Συνεχίζει τις ενέργειές της η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος για την απόσυρση του άρθρου 10 που απαλλάσσει από ανταποδοτικά τέλη και φόρο ηλεκτροδοτούμενων χώρων τις συμβάσεις παραχώρησης («Όχι» ΚΕΔΕ στην απαλλαγή καταβολής ανταποδοτικών τελών σε παραχωρησιούχους).

Στο πλαίσιο αυτό, όπως ενημερώνει η ΚΕΔΕ, με την αριθμ. πρωτ. 2868/12.10.2015 επιστολή του προς τον υπουργό Εσωτερικών και τους αναπληρωτές υπουργούς Οικονομικών (Επιστολή προς υπουργούς), ο πρόεδρος της Ένωσης, Γιώργος Πατούλης, ζήτησε την απόσυρση του εν λόγω άρθρου 10 και κοινοποιεί την απαντητική επιστολή του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών Κώστα Πουλάκη (Απάντηση γενικού γραμματέα).

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, “τα διαλαμβανόμενα στην επιστολή αυτή του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών σχετικά με την πρόσφατη νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας εξετάζονται ήδη από τη Νομική μας Υπηρεσία, προκειμένου το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ σε συνεδρίασή του, πριν από την ψήφιση του νόμου, να λάβει τις δέουσες αποφάσεις”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet