Η Ομάδα Αγάπης του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου κοντά στα μέλη της ΕΠΑΨΥ στην Πεντέλη
Κοινωνία

Η Ομάδα Αγάπης του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου κοντά στα μέλη της ΕΠΑΨΥ στην Πεντέλη

Είδη πρώτης ανάγκης προσέφερε η Ομάδα Αγάπης του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου στο Οικοτροφείο Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης «ΕΠΑΨΥ» στην Πεντέλη κατά την επίσκεψή της στο Οικοτροφείο ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Στην επίσκεψη συμμετείχε η πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) Ελένη Λέκκα.

Η Ομάδα Αγάπης αποδέχθηκε την πρόσκληση των υπευθύνων του Οικοτροφείου να συμμετάσχει στον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου, χαρίζοντας με την παρουσία της μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά στα μέλη του.

Τα μέλη της Ομάδας Αγάπης και η Ομάδα της Χορωδίας του ΚΑΠΗ συνοδεία ακορντεόν και αρμονίου δημιούργησαν μια ευχάριστη και χαρούμενη ατμόσφαιρα και οι ένοικοι του Οικοτροφείου χόρεψαν και τραγούδησαν και κυρίως, ένιωσαν πως δεν είναι μόνοι.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, «η Ομάδα Αγάπης του ΚΑΠΗ μέσα από πράξεις κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης αναδεικνύει την ευαισθησία της προς τον συνάνθρωπο και θα συνεχίσει με το ίδιο ενδιαφέρον και στο μέλλον να παρέχει ανάλογη βοήθεια όπου της ζητηθεί».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet