Αποχαιρέτησε την Α2 Ανδρών η ομάδα του Πανερυθραϊκού
Αθλητισμός

Αποχαιρέτησε την Α2 Ανδρών η ομάδα του Πανερυθραϊκού

Αποχαιρέτησε την Α2 Ανδρών στο μπάσκετ η ομάδα του Πανερυθραϊκού, η οποία έχασε στον τελευταίο αγώνα των play out από τους Μαχητές Δόξας Πεύκων με 86-63.

Οι «Θεσσαλονικείς» έδειξαν από νωρίς ότι ήταν κυρίαρχοι στο παρκέ, φεύγοντας μπροστά από τα πρώτα πέντε λεπτά με σκορ 13-2. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων ουσιαστικά δεν αντιστάθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα, ενώ η διαφορά «άνοιγε» διαρκώς, φθάνοντας ακόμη και τους 20 πόντους.

Η ομάδα του Πανερυθραϊκού ανέφερε σε σχόλιό της στη σελίδα της στο facebook:

Στο σημερινό και τελευταίο αγώνα των playout με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων, ο Πανερυθραϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι και την παραμονή του στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια και να ευχαριστήσουμε τους παίκτες μας. Χίλια μπράβο στα παιδιά που τα έδωσαν όλα. Αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προπονητικό και τεχνικό team.

Ευχαριστούμε τον κόσμο. Από τα πολλά παιδιά των Ακαδημιών μας που ερχόντουσαν στο γήπεδο και παθιασμένα υποστήριζαν αυτή την ομάδα, μέχρι τον απλό κοσμο που έδινε κάθε Σάββατο το παρών στο «Στέλιος Καλαϊτζής». Έδιναν το παρών στο γήπεδο όχι γιατί η ομάδα έκανε πρωταθλητισμό, αλλά επειδή αγαπάει το μπάσκετ! Όταν ο κόσμος χειροκροτεί με πάθος, ακόμα και όταν η ομάδα χάνει, σημαίνει ότι αναγνώριζαν την προσπάθεια. Ευχαριστούμε τον κόσμο ολόψυχα για την τόση ζεστασιά και το τόσο ενδιαφέρον.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας, από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο. Και εύχομαστε να είναι δίπλα στην ομάδα και του χρόνου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ για την προβολή της ομάδας στην κοινή γνώμη του μπάσκετ σε πανελλαδικό επίπεδο.

Ο υποβιβασμός της ομάδας δεν είναι ευχάριστος για κανέναν…

Η επόμενη μέρα είναι δύσκολη, αλλά κάθε τέλος και μία αρχή!

Ομάδα και κόσμος ενωμένοι, σαν μια γροθιά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε όπως ξέρουμε… θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό…

Δεκάλεπτα: 27-15, 46-27, 61-43, 86-63
Διαιτητές: Παναγιώτου – Δεσλής – Τζαφλέρης

Μαχητές Δόξας Πεύκων (Χατζηκυριακίδης): Απιδόπουλος, Μπουρδάνος 10 (2), Χατζηκυριακίδης, Γερομιχαλός 9 (3), Ελευθεριάδης 24 (2), Μαυρογιάννης 7, Στόλης, Τοπάλης 3 (1), Γράβας 9 (1), Μάρουσιτς 12 (2), Θορστέινσον 7, Λευκαδίτης 5 (1)
Πανερυθραϊκός (Χουχουλής): Δέλλιος 8, Μπάρδας 6, Καλλιανιώτης 6 (2), Πρίτσος 5, Προδρόμου 6, Γιαουρτόγλου 15 (1), Γεωργόπουλος 4, Σολωμός 8, Αντωνίου, Γκαϊντάσοφ, Σοφρωνάς 5 (1).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet