Ενότητα: Μας απέκλεισαν από την ενημέρωση για το πάρκινγκ Ευτέρπης
Ποιότητα Ζωής

Ενότητα: Μας απέκλεισαν από την ενημέρωση για το πάρκινγκ Ευτέρπης

Για αποκλεισμό από τη σημερινή ενημέρωση εκ μέρους της δημοτικής Αρχή για το έργο κατασκευής υπόγειου χώρου στάθμευσης στην πλατεία Ευτέρπης, παρά τις περί αντιθέτου δεσμεύσεις του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, στη συνεδρίαση της Τρίτης 7 Ιουνίου 2016, κάνει λόγο η δημοτική παράταξη της μείζονος μειοψηφίας, Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη αναφέρει:

Με ένα απλό τηλεφώνημα του γ. γραμματέα του Δήμου προς τους επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας ακυρώθηκε στην πράξη ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεων της μειοψηφίας αποκλείστηκαν από την ενημέρωση της δημοτικής Αρχής και των υπηρεσιακών παραγόντων προς τους εμπόρους και κατοίκους του κέντρου, που είχε προγραμματισθεί για σήμερα Πέμπτη 9/6/2016 σχετικά με την εξέλιξη του έργου του γκαράζ της Ευτέρπης, παρά την αντίθετη απόφαση που πάρθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 7/6/2016.

Από πού αντλεί αυτό το δικαίωμα ένας υπηρεσιακός παράγοντας όπως ο κ. γενικός γραμματέας του Δήμου;

Ποιος τον εξουσιοδότησε να ακυρώνει στην πράξη αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου;

Γιατί αγνοεί με τέτοιο προκλητικό τρόπο και φτηνές δικαιολογίες τις δεσμεύσεις του προέδρου του Σώματος προς τους δημοτικούς συμβούλους;

Είναι φανερό ότι μπροστά στον διάλογο με τους πολίτες κάποιοι βολεύονται με μονολόγους.

Όπως επίσης είναι φανερό ότι δημοκρατία και σεβασμός προς τους θεσμούς και τα πρόσωπα που τους εκπροσωπούν αποτελούν από καιρό περιττή πολυτέλεια για τον τρίτο όροφο του δημαρχιακού μεγάρου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet