7 χρόνια enypografa.gr: Με… ανοσία στα δύσκολα
Print Friendly, PDF & Email
Ενυπόγραφα

7 χρόνια enypografa.gr: Με… ανοσία στα δύσκολα

Επτά χρόνια συμπληρώνει σήμερα το enypografa.gr, ο ειδησεογραφικός ιστότοπος για τους Δήμους του Βόρειου Τομέα της Αθήνας, και κανονικά θα όφειλε να τα γιορτάσει με πιο… ανεβασμένη διάθεση. Όμως, εν μέσω της πρωτόγνωρης πανδημίας, μέσα στο ζοφερό περιβάλλον που επιβάλλουν η αναμονή των εμβολιασμών, το σκληρό απαγορευτικό των μετακινήσεων και η αναστολή πολλών επαγγελματικών δραστηριοτήτων, οι γιορτές… αναβάλλονται.

Ωστόσο, δεν ακυρώνονται. Έστω αργά και βασανιστικά, θα ξεμπερδέψουμε με τον κορωνοϊό και θα ξαναπιάσουμε το νήμα της ζωής μας από την αρχή. Αλλαγμένοι; Ίσως. Σοφότεροι; Ενδεχομένως. Διψασμένοι για κάτι καινούργιο; Πολύ πιθανό. Ελπίζοντας και δουλεύοντας; Σίγουρα.

Σε καθεμία από τις παραπάνω εκδοχές, το enypografa.gr θα συνεχίσει να δίνει το «παρών» στις εξελίξεις, καταγράφοντας τα νέα ξεκινήματα, δίνοντας βήμα στους πρωταγωνιστές τους, αποτυπώνοντας τα προβλήματα και τις αγωνίες των τοπικών κοινωνιών, συμβάλλοντας -στον βαθμό που του αναλογεί- στις νέες «ζυμώσεις» που όλοι ελπίζουμε να οδηγήσουν στη δημιουργία ενός πιο ελπιδοφόρου αύριο.

Αυτόν τον 7ο χρόνο κληθήκαμε να διαχειριστούμε «δύστροπες» ειδήσεις, πίσω από μάσκες που έκρυβαν πρόσωπα, χαμόγελα, προσδοκίες. Μπαίνοντας στον 8ο χρόνο προσδοκούμε σε καλύτερα νέα, σε πιο ευχάριστα ρεπορτάζ, σε πιο αισιόδοξους τίτλους.

Σε κάθε περίπτωση το enypografa.gr θέλει τους αναγνώστες – δημότες – πολίτες κοντά του, όπως και τα προηγούμενα εφτά χρόνια. Η εμπιστοσύνη σας είναι το δικό μας «εμβόλιο» για να αντιμετωπίσουμε μαζί, αποτελεσματικά, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά μας…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet