Υποψήφιος βουλευτής με τη ΛΑΕ στον Βόρειο Τομέα ο Δ. Στρατούλης
Print Friendly, PDF & Email
ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Υποψήφιος βουλευτής με τη ΛΑΕ στον Βόρειο Τομέα ο Δ. Στρατούλης

Υποψήφιος βουλευτής με τη Λαϊκή Ενότητα κατεβαίνει στον Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών ο Δημήτρης Στρατούλης.

Σε ανακοίνωσή του επισημαίνει τα εξής:

Στις εκλογές της 7ης Ιούλη συμμετέχω ως υποψήφιος βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας στο ψηφοδέλτιό της στη Β1′ Εκλογικής Περιφέρειας Βόρειου Τομέα Αθηνών μαζί με άλλους 15 αγωνιστές και αγωνίστριες της Αριστεράς και των κοινωνικών κινημάτων.

Μπαίνω δυναμικά και αισιόδοξα σε αυτή τη μάχη, γιατί «με τον καιρό να ‘ναι κόντρα, έχει τιμή σαν πετάς».

Καλώ τον λαό και τη νεολαία να καταψηφίσουν αυτούς που εφάρμοσαν μνημονιακές πολιτικές φτωχοποίησης και ταπείνωσης τους και τους καταδίκασαν να έχουν μία ζωή χωρίς παρόν και μέλλον (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ) και την ακροδεξιά.

Να ψηφίσουν τη Λαϊκή Ενότητα, που στάθηκε δίπλα τους, όταν οι άλλοι τους έπαιρναν το σπίτι, τους έκοβαν το ηλεκτρικό ρεύμα, τους μείωναν τον μισθό ή τη σύνταξη, τους έκλειναν τα μαγαζιά ή τους ξερίζωναν από τα χωράφια τους, τους απέλυαν από τις δουλειές τους, ανάγκαζαν τα άνεργα παιδιά και εγγόνια τους να μεταναστεύσουν.

Με την έντιμη και ασυμβίβαστη στάση μας, που δεν υπολογίσαμε Υπουργικές και βουλευτικές καρέκλες, και παραιτηθήκαμε από αυτές για να υπηρετήσαμε τις αρχές μας και τον λαό, με την αγωνιστική δράση μας, την ενωτική πολιτική μας και την εναλλακτική πρόταση μας αποδείξαμε ότι είμαστε ο πιο σταθερός αντίπαλος του νεοφιλελευθερισμού και κάθε δεξιάς πολιτικής. Ότι μπορούμε να κάνουμε πραγματική κοινωνική και πολιτική αντιπολίτευση, που μετά τις εκλογές θα είναι αναγκαία όσο ποτέ. Ότι μπορούμε ν’ ανοίξουμε το δρόμο για μία εναλλακτική φιλολαϊκή λύση, σε σύγκρουση και ρήξη μετο μνημονιακό καθεστώς της λιτότητας και τον ευρωμονόδρομο.

Ψήφο στη Λαϊκή Ενότητα. Για να μείνει αναμμένη η σπίθα της αντίστασης και της ανατροπής. Για να μείνει ζωντανή η ελπίδα για μία άλλη προοδευτική φιλολαϊκή πολιτική.

Υποψήφιος βουλευτής με τη Λαϊκή Ενότητα ο Δ. Στρατούλης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet