Στα κεντρικά γραφεία του ΣΠΑΠ o Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Στα κεντρικά γραφεία του ΣΠΑΠ o Γ. Πατούλης

Τα κεντρικά γραφεία του ΣΠΑΠ επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, όπου τον υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου, αντιδήμαρχος Πεντέλης, αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, εργαζόμενοι και εθελοντές του ΣΠΑΠ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Βλάσσης Σιώμος ενημέρωσε αναλυτικά τον περιφερειάρχη Αττικής για τον υψηλό βαθμό επιφυλακής που βρίσκεται ο ΣΠΑΠ και στη συνέχεια επισκέφθηκαν, μαζί με τη δήμαρχο Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά τα σημεία όπου είναι τοποθετημένα τα 3 οχήματα που βρίσκονταν σε επιφυλακή και τα οποία παραχώρησε στον ΣΠΑΠ η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με την ΕΥΔΑΠ, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΕΥΔΑΠ.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, ο Βλάσσης Σιώμος δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Υποδεχθήκαμε τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη στα κεντρικά γραφεία και στο κέντρο επιχειρήσεων του ΣΠΑΠ με εργαζομένους και εθελοντές και τον ενημερώσαμε αναλυτικά για τον υψηλό βαθμό επιφυλακής που βρίσκεται ο ΣΠΑΠ, καθώς και για τα σημεία όπου βρίσκονται τα οχήματα επιφυλακής και τα στελεχωμένα πυροφυλάκια του ΣΠΑΠ.

Κατόπιν επισκεφθήκαμε με τον περιφερειάρχη και τη δήμαρχο Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, πυροφυλάκια και τα σημεία που βρίσκονταν σε επιφυλακή τα δύο πυροσβεστικά οχήματα 4×4 και το 18τονο υδροφόρο όχημα που παραχώρησε στον ΣΠΑΠ η Περιφέρεια Αττικής.

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στον περιφερειάρχη Αττικής για τη μεγάλη και πολυποίκιλη βοήθεια που παρέχει στον ΣΠΑΠ αλλά και σε όλους τους δήμους-μέλη του ΣΠΑΠ.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ την ΕΥΔΑΠ για την άμεση υλοποίηση της πρωτοβουλίας του περιφερειάρχη Αττικής να συνδράμει στα πλαίσια της εταιρικής ευθύνης της, με μικρά πυροσβεστικά οχήματα 4×4 και μεγάλες υδροφόρες, τον ΣΠΑΠ και τους δήμους-μέλη του ΣΠΑΠ τις δύσκολες αυτές μέρες που ο δείκτης επικινδυνότητας για πυρκαγιά ήταν σε κατάσταση συναγερμού (κατηγορία 5) και πολύ υψηλή (κατηγορία 4)».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet