Ο παγκοσμίου φήμης βιολονίστας Yury Revich έρχεται στον Δήμο Κηφισιάς
Πολιτισμός

Ο παγκοσμίου φήμης βιολονίστας Yury Revich έρχεται στον Δήμο Κηφισιάς

Ο βραβευμένος ως καλύτερος Ανερχόμενος Καλλιτέχνης της χρονιάς (ECHO Klassik 2016), ως Νέος Καλλιτέχνης της Χρονιάς (International Classical Music Awards 2015) και νικητής του βραβείου «Νέος Μουσικός της Χρονιάς» από το Beethoven Center της Βιέννης, μόλις στα 23 του χρόνια, ο Yury Revich, έρχεται για πρώτη φορά στην Κηφισιά για μια μοναδική συναυλία.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2061, στις 20:00, στο Domotel Kastri Hotel (Ελ. Βενιζέλου 154  & Ρωμυλίας, Νέα Ερυθραία – Καστρί).

Ο πολυβραβευμένος παγκοσμίου φήμης βιολονίστας Yury Revich είναι ήδη ένας ώριμος καλλιτέχνης και ένας εκ των πλέον εκφραστικών μουσικών της γενιάς του. Με το σπουδαίο ταλέντο του, θα δώσει μία συναυλία πλαισιωμένος από ορχήστρα εγχόρδων αποτελούμενη από διαπρεπείς Έλληνες μουσικούς με πλούσια εμπειρία συμπράξεων με σημαντικές ορχήστρες, σε ένα πρόγραμμα διανθισμένο από πασίγνωστες μελωδίες και έργα διάσημων ξένων, αλλά και Ελλήνων συνθετών.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται ύστερα από εισήγηση της εντεταλμένης δημοτικής συμβούλου Κηφισιάς λόγιας και κλασικής μουσικής, Ευγενίας Παπαδήμα.

Είσοδος ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet