Σε εκδηλώσεις συλλόγων του Αμαρουσίου η Μ. Διακολιού
Κοινωνία

Σε εκδηλώσεις συλλόγων του Αμαρουσίου η Μ. Διακολιού

Σε εκδηλώσεις συλλόγων του Αμαρουσίου παρευρέθη πρόσφατα η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Μαίρη Διακολιού.

Συγκεκριμένα η σύμβουλος βρέθηκε:

Την Κυριακή 12/2/2017 στην εκδήλωση της Εστίας Πατερικών Μελετών, με θέμα «Το επίκαιρον του Παπαδιαμάντη». Ο καταξιωμένος και πολυγραφότατος φιλόλογος Κων/νος Γανωτής σχολίασε την ταινία «Στη γωνιά του Παραδείσου», που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και η οποία είναι βασισμένη στο έργο του Παπαδιαμάντη.

Στην κοπή της πίτας του συλλόγου Ν. Αμαρουσίου, στη διάρκεια της οποίας ο πρόεδρος του συλλόγου, Ζ. Χατζηγιαννάκης, παρουσίασε στα μέλη τα προβλήματα της περιοχής, και μετά ακολούθησε ένα υψηλού επιπέδου χορευτικό δρώμενο από μαθήτριες μπαλέτου της Σχολής Ματέυ. Η εκδήλωση έκλεισε με κεράσματα και συζήτηση. «Ο σύλλογος Ν. Αμαρουσίου είναι ένας ενεργητικός σύλλογος που, με συστηματικότητα και συγκρότηση, διεκδικεί  την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής του, και δηλώνω ότι θα είμαι ενεργά παρούσα στις προσπάθειές του» δήλωσε η σύμβουλος.

Στην κοπή της πίτας του συλλόγου «ΔΩΔΩΝΗ» την Κυριακή 12-2-2017, όπου στον χαιρετισμό της εξήρε το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου «για τη μαχητικότητα και την επιμονή τους», και τόνισε «τον ρόλο των συλλόγων στην ανάπτυξη της κοινωνικής συνοχής, που είναι τόσο αναγκαία, ιδίως στην εποχή της κρίσης», προσθέτοντας ότι «ήδη από παλαιότερα έχω εισάγει τα προβλήματα της περιοχής στο Δημοτικό Συμβούλιο, δείχνοντας τη συμπαράστασή μου στα δίκαια αιτήματα του συλλόγου και με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσω και στο μέλλον να στηρίζω τις διεκδικήσεις του». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet