13οι Διαδημοτικοί Αγώνες Κολύμβησης
Αθλητισμός

13οι Διαδημοτικοί Αγώνες Κολύμβησης

Περισσότερα από 170 αθλητές και αθλήτριες Δημοτικού και Γυμνασίου συμμετείχαν στους 13ους Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης που διεξήχθησαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου, στο πλαίσιο των Γιορτών Αθλητισμού που διοργανώνει το Τμήμα Αθλητικής Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου με την ολοκλήρωση μίας ακόμη επιτυχημένης αθλητικής χρονιάς.

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έχει εντάξει τους Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης Δήμου Αμαρουσίου στις εκδηλώσεις «Άθληση για Όλους» της περιόδου 2013 – 2014.

Την έναρξη των αγώνων κήρυξε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, ο οποίος μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη προς τους γονείς και φίλους των παιδιών, μαζί με τις θερμές ευχές του στους αθλητές και στις αθλήτριες για καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους για διάκριση.

Τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες από τα προγράμματα κολύμβησης των Δήμων Αμαρουσίου, Λυκόβρυσης –Πεύκης, Χαλανδρίου, Παλλήνης αγωνίστηκαν σε τρία διαφορετικά στυλ κολύμβησης: ελεύθερο, ύπτιο, πρόσθιο, μικτή ατομική, μικτή ομαδική και 4×50 μέτρα ελεύθερο, ενώ τη χρονομέτρηση των αγώνων πραγματοποίησε ηλεκτρονικά η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΚΟΕ).

Οι αθλητές και αθλήτριες του Δήμου Αμαρουσίου που συμμετείχαν στο αγωνιστικό πρόγραμμα είχαν διακριθεί στους εσωτερικούς αγώνες κολύμβησης και στους Διαδημοτικούς Αγώνες που διοργάνωσε ο Δήμος Παλλήνης.

Ο αντιδήμαρχος Νικόλαος Πέππας μετά το πέρας των αγώνων απένειμε μετάλλια στους τρεις πρώτους νικητές και διπλώματα συμμετοχής σε όλα τα παιδιά. Τιμητική πλακέτα απενεμήθη από το Τμήμα Αθλητικής Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου στους εκπροσώπους των Δήμων που συμμετείχαν στους Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης.

Την επιτυχή προετοιμασία των αθλητών και αθλητριών στον Δήμο Αμαρουσίιου καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους είχαν οι προπονητές τους Αντιγόνη Δεστούνη, Ελένη Στεφανιδάκη, Βιβή Τούντα, Μαρία Παράσχου, Όλγα Τσιούμα και Μάκης Καραγιάννης, ενώ τη γενική επιμέλεια για την άρτια διοργάνωση και την επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων είχαν τα ικανά στελέχη του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης.

Το Τμήμα Αθλητικής Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου απευθύνει, στην ανακοίνωσή του, «θερμό ευχαριστώ» προς την καρδιολόγο Ηλέκτρα Στάμου για τη συνεχή παρουσία της στον χώρο διεξαγωγής των αγώνων για την ασφάλεια των κολυμβητών και κολυμβητριών, καθώς και στα στελέχη και το προσωπικό του Δημοτικού Ασθενοφόρου για την παραμονή του στον χώρο καθ΄ όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Επίσης, ευχαριστεί την εταιρεία catering «Thousand Flavours» για την ευγενική παραχώρηση καθισμάτων για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet