Εκπαιδευτική παράσταση στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης
Κοινωνία

Εκπαιδευτική παράσταση στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης

Ενόψει των Χριστουγέννων, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Μεταμόρφωσης σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου, διοργάνωσαν το Σάββατο στις 16 Δεκεμβρίου 2017, τη διπλή παρουσίαση της παράστασης του θεατρικού έργου «Απαγορεύεται η μουσική», του Άγγελου Αγγέλου και της Έμης Σίνη, της ομάδας «Κοπέρνικος» με σκοπό να χαρίσουν χαρά στους μικρούς τους φίλους.

Γέμισε με μουσική και παιδικά γέλια το 6ο Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης, καθώς τα παιδιά διασκέδασαν με τις ευφάνταστες περιπέτειες των πρωταγωνιστών και συμμετείχαν ενεργά σε ένα μουσικό πανδαιμόνιο, ενώ παράλληλα έλαβαν σημαντικά εκπαιδευτικά μηνύματα για τη φιλία, τη διαφορετικότητα, την ελευθερία και τον σεβασμό.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Μιλτιάδης Καρπέτας, και η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μεταμόρφωσης, Νικολέττα Πατέλη.

Σημαντική ήταν η συμμετοχή των πολιτών στη συγκέντρωση τροφίμων, ειδών παντοπωλείου και παιχνιδιών για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet