Συνάντηση Αγία Παρασκευή η Πόλη μας – ΕΝΕΒΑΠ
Επιχειρήσεις – Αγορά

Συνάντηση Αγία Παρασκευή η Πόλη μας – ΕΝΕΒΑΠ

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων της παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας με συλλογικότητες της πόλης, ο επικεφαλής Βασίλης Ζορμπάς και στελέχη της παράταξης συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Ένωσης Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής (ΕΝΕΒΑΠ), Βασίλη Τσαγκάρη, και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η τόνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας και η ανάπτυξη νέας.

Τα μέλη της παράταξης κατέγραψαν τις θέσεις της ΕΝΕΒΑΠ, τις οποίες, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, θα επεξεργαστούν, καθώς και αντάλλαξαν απόψεις με τους επιχειρηματίες και συμφωνήθηκε να επαναληφθεί η συνάντηση.

Εκ μέρους της παράταξης παρέστησαν ο επικεφαλής Βασίλης Ζορμπάς, ο οργανωτικός γραμματέας, Σπύρος Παπασπύρος, η υπεύθυνη Επικοινωνίας, Μαριλένα Μουμούρη, και τα μέλη της Επιτροπής Εργασίας Φανή Παναγιωτοπούλου, Ειρήνη Μπουρλιάσκου, Δημήτρης Χίρτογλου και Νίκος Παναγόπουλος. Εκ μέρους της ΕΝΕΒΑΠ, στη συνάντηση συμμετείχαν, εκτός από τον πρόεδρο του Δ.Σ., τα μέλη του Δ.Σ. Ελένη Αθανασιάδου, Ευαγγελία Κατωπόδη, Ανδρέας Γωγάκης, Στάθης Κακαβίκος και Λάμπρος Κολλημένος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet