Μ. Γραφάκος: Για να γυρίσει ο… Δήμος θέλει δουλειά πολλή
Πολιτική

Μ. Γραφάκος: Για να γυρίσει ο… Δήμος θέλει δουλειά πολλή

Την πρώτη συνάντηση – εκδήλωση της νέας χρονιάς έκανε η δημοτική παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης, Συμπολιτεία, το βράδυ της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου 2018.

Επιλέγοντας ως σημείο συνάντησης ένα νεανικό στέκι των Μελισσίων, η παράταξη θέλησε να δώσει το στίγμα του ανοίγματός της προς τη νέα γενιά, κάτι που επισήμανε και ο πρώην δήμαρχος Μελισσίων Μανώλης Γραφάκος, στον σύντομο χαιρετισμό του.

Όπως είπε, είναι η σειρά της νέας γενιάς να βγει δυναμικά στο προσκήνιο και να ενισχύσει την παρουσία της τόσο στην παράταξη, όσο και στα κοινά της πόλης, προσθέτοντας ότι για να «γυρίσει σελίδα ο Δήμος» χρειάζεται συστηματική δουλειά και η συνεισφορά όλων.

Ο ίδιος, όπως σημείωσε, θα αφιερώσει την όποια «προστιθέμενη πολιτική αξία» του προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση, πιστεύοντας ότι η πιθανότητα συνέχισης για μια ακόμη πενταετία της σημερινής διοίκησης του Δήμου θα «είναι η χειρότερη εξέλιξη για την πόλη και τους κατοίκους της».

Στην εκδήλωση της Συμπολιτείας, όπου ήταν έντονη η παρουσία του νεανικού στοιχείου, ήταν επίσης παρόντες πρώην και νυν δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet