«Γνωριμία» με το Γυμνάσιο της Ιονίου Σχολής το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου
Επιχειρήσεις – Αγορά

«Γνωριμία» με το Γυμνάσιο της Ιονίου Σχολής το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων της Ιονίου Σχολής στη Φιλοθέη ανοίγουν τις πόρτες τους και υποδέχονται τους νέους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2018-2019.

Ιόνιος Σχολή – Open Day

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018, από τις 11 το πρωί, η Ιόνιος Σχολή, με την υποστήριξη των εξειδικευμένων ακαδημαϊκών συνεργατών της, πραγματοποιεί OpenDay, καλωσορίζοντας τους υποψήφιους μαθητές και τις οικογένειές τους στις κεντρικές εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων, στη Φιλοθέη (Λουκή Ακρίτα 10). Η πρόσκληση αφορά στους μαθητές που κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018 – 2019 θα ενταχθούν σε τάξεις Γυμνασίου.

Σε σχετική ανακοίνωση της Σχολής σημειώνεται: «Η ΙΟΝΙΟΣ ΣΧΟΛΗ, ο εκπαιδευτικός οργανισμός που για περισσότερο από έναν αιώνα αποτελεί σταθερή αξία στη διαμόρφωση της παιδείας των Ελλήνων, ανοίγει τις πόρτες της για να υποδεχθεί τη νέα γενιά μαθητών, εκείνων που θα διακριθούν για την προσωπικότητα, το ήθος, την εκφραστική δεινότητα και το δημιουργικό τους αποτύπωμα, και θα συμβάλλουν μελλοντικά, μέσα από το έργο τους, στην πρόοδο της κοινωνίας μας».

Στο πλαίσιο του OpenDay, τους υποψήφιους μαθητές θα υποδεχθεί ο Σύλλογος Καθηγητών του Σχολείου. Οι ενδιαφερόμενοι θα έρθουν σε επαφή με την εκπαιδευτική φιλοσοφία της ΙΟΝΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ, θα ενημερωθούν για το ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων και θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το OpenDay, μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία Υποδοχής Μαθητών καλώντας στον αριθμό τηλεφώνου 210 6857130.

Λίγα λόγια για την Ιόνιο Σχολή

Η ΙΟΝΙΟΣ ΣΧΟΛΗ διαθέτει σύγχρονα εργαστήρια πληροφορικής και ψηφιακών μέσων, Κλειστό Αθλητικό Κέντρο, εργαστήρια φυσικών επιστημών, ευρύτατα ενημερωμένες βιβλιοθήκες, ένα υπερσύγχρονο studio μουσικής που ενισχύει τα καλλιτεχνικά ερεθίσματα των μαθητών, καθώς και μία σειρά από Ομίλους Δημιουργικής Απασχόλησης, σε τομείς όπως το θέατρο, τα εικαστικά, τη φωτογραφία, την ιστορία, τη ρητορική, το περιβάλλον, κ.ά.

Από το 1908, η ΙΟΝΙΟΣ ΣΧΟΛΗ έχει ταυτίσει το όνομά της με την ποιότητα στην Ελληνική Εκπαίδευση κι έχει «φιλοξενήσει» στα θρανία της αναρίθμητες προσωπικότητες Ελλήνων, που διακρίθηκαν σε όλους τους κλάδους της Επιστήμης, της Τέχνης, των Γραμμάτων και της Επιχειρηματικότητας. Οι εγγραφές στις νέες τάξεις Νηπιαγωγείου, Δημοτικού Σχολείου, Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου και International Baccalaureate για το ακαδημαϊκό έτος 2018 – 2019 έχουν ξεκινήσει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet