Συμπαράσταση στους εργαζόμενους του MEGA από την Ενότητα
Κοινωνία

Συμπαράσταση στους εργαζόμενους του MEGA από την Ενότητα

Τους εργαζόμενους του ΜEGA, που έχουν εγκατασταθεί  εδώ και τρεις εβδομάδες μπροστά από τα γραφεία της Motor Oil, στο Μαρούσι, επί της λεωφόρου Κηφισιάς, επισκέφθηκε την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018, αντιπροσωπεία της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι, αποτελούμενη από τον επικεφαλής και δημοτικό σύμβουλο Αμαρουσίου Λευτέρη Μαγιάκη και τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής Δ. Δαβή και Χρ. Κιτσάκη.

Όπως αναφέρει η παράταξη στη σχετική ανακοίνωσή της, η Motor Oil είναι συμφερόν των Βαρδινογιάννη, που είναι και ο κύριος μέτοχος της «Τηλέτυπος», στην οποία ανήκει το κανάλι MEGA.

«Ο αγώνας των 420 εργαζομένων για την πληρωμή των δεδουλευμένων τους, αφού παραμένουν απλήρωτοι για 17 μήνες, είναι δίκαιος. Τα δικαιώματά τους δεν μπορεί να γίνουν βορά στα επιχειρηματικά και πολιτικά παιχνίδια μεταξύ των μετόχων του MEGA, των τραπεζών και της κυβέρνησης που, μπροστά στο πρόβλημα, “νίπτουν τας χείρας των”», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Οι εργαζόμενοι του MEGA δήλωσαν στα στελέχη της Ενότητας αποφασισμένοι να παραμείνουν στον χώρο, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, μέχρι τη δικαίωσή τους. Τόνισαν ακόμα ότι, κατά το διάστημα που δεν έχουν πληρωθεί για την εργασία τους, τα έσοδα του καναλιού από τις διαφημίσεις ανέρχονται σε δεκάδες εκατομμύρια.

Η αντιπροσωπεία εξέφρασε τη συμπαράστασή της στους εργαζόμενους και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα τους.

Παρόντες κατά τη συνάντηση ήταν οι εργαζόμενοι Μανώλης Δαλετζάκης και Γιώργος Αλιφέρης, μέλη της ΕΤΙΤΑ, καθώς και οι Θάνος Αναστασιάδης, Δημήτρης Δανίκας και Νίκος Χατζόπουλος.

Την κινητοποίηση καλύπτει συνδικαλιστικά η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ΕΤΙΤΑ).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet