Επιτυχίες από τον ΑΣΦ Ταεκβοντο Αγίας Παρασκευής
Αθλητισμός

Επιτυχίες από τον ΑΣΦ Ταεκβοντο Αγίας Παρασκευής

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντο Παίδων – Κορασίδων στη Θεσσαλονίκη, που διεξήχθη από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου 2014, συμμετείχε ο Αθλητικός Σύλλογος Φίλων Ταεκβοντο Αγίας Παρασκευής.

Ο Σύλλογος μεταφέρει τα συγχαρητήριά του στους αθλητές που συμμετείχαν για την «εκπληκτική εμφάνισή» τους, όπως αναφέρει στην ακόλουθη ανακοίνωσή του.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντο Αγίας Παρασκευής θέλει να μοιραστεί μαζί σας όλα τα όμορφα συναισθήματα που μας πλημμυρίζουν για την εκπληκτική εμφάνιση των αθλητών μας.

Στις 31/10 και έως τις 2/11/2014 έλαβε χώρα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντο Παίδων – Κορασίδων στη Θεσσαλονίκη. Ο σύλλογος μας, έδωσε το παρόν με τους αθλητές: Δέσποινα Βάρναλη, Χριστόδουλο Βάρναλη, Φωτεινή Νικολοπούλου, Δημήτρη Τσόλα και Αντώνη Χασιώτη.

Είμαστε πολύ περήφανοι για την εμφάνιση όλων των αθλητών μας αλλά και για την κατάκτηση της 3ης θέσης από τη Φανή Νικολοπούλου (δεύτερη φορά πανελληνιονίκης).

Θέλουμε λοιπόν να δηλώσουμε μέσα από αυτή την ανακοίνωση μας, πόσο ικανοποιημένοι και περήφανοι είμαστε γι΄ αυτά τα παιδιά καθώς και για όλο το DOVAS CLUB που απέσπασε αρκετά μετάλλια στις διάφορες κατηγορίες.

Θέλουμε να επιβραβεύσουμε τους αθλητές που δούλεψαν σκληρά από την αρχή της σεζόν και υποσχόμαστε ότι στην επόμενη διοργάνωση η παρουσία του Συλλόγου μας θα είναι ακόμα πιο δυναμική.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους γονείς που στήριξαν τον Σύλλογο και τους αθλητές με τη δυναμική τους παρουσία.

Τέλος, συγχαρητήρια να δώσουμε και στον δάσκαλο μας senior master Στέφανο Ντόβα για την απόκτηση του 8ου Dan και να τον ευχαριστήσουμε για την καθοδήγηση του όλα αυτά τα χρόνια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet