“Αυλαία” με μουσική και βραβεύσεις στην 61η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς
Πολιτισμός

“Αυλαία” με μουσική και βραβεύσεις στην 61η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Με μουσική, βραβεύσεις και σύντομες ομιλίες πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της 61ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς την Κυριακή 10 Μαΐου 2015, ενώ  η δημοτική αρχή και το Δ.Σ. της Ανθοκομικής Έκθεσης ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.

Φιλαρμονική Δήμου Κηφισιάς

Για 19 ημέρες και με τη συμμετοχή 70 ανθοπαραγωγών και εμπόρων, η ανανεωμένη Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς υποδέχθηκε περισσότερους από 60.000 επισκέπτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εκτός από τις λουλουδοαγορές, πολλές εκδηλώσεις, εργαστήρια και συναυλίες. Επίσης πάνω από 20 σχολεία συμμετείχαν στα βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα, τα οποία αποτέλεσαν φέτος την πιο επιτυχημένη έκπληξη της διοργάνωσης.

Μικροί Τροβαδούροι

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, αφού ευχαρίστησε όλους τους παράγοντες επιτυχίας και ειδικά τους παραγωγούς τους οποίους χαρακτήρισε «ραχοκοκαλιά της Ανθοκομικής», εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αύξηση των επισκεπτών κατά 20% και για την πρωτόγνωρη συμμετοχή Οργανώσεων, ΜΚΟ και σωματείων κάτι που, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «αναδεικνύει το μεγάλο ενδιαφέρον της νέας διοίκησης για τον ανθρωπισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη».

Όπως ανέφερε και ο πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης, Γιώργος Κομιανός, «…από την επόμενη κιόλας μέρα,  η ομάδα της Ανθοκομικής άρχισε να προετοιμάζεται για την επόμενη χρονιά έχοντας ως στόχο να προσφέρει ακόμα περισσότερες καινοτομίες και  εκπλήξεις στους επισκέπτες της ιστορικής έκθεσης».

Η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς ανανεώνει το ραντεβού για του χρόνου και μέχρι τότε οι φίλοι της έκθεσης μπορούν να επισκέπτονται το www.kifissiaflowershow.gr για να ενημερώνονται σχετικά με τα νέα και τις εκδηλώσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet