Στο 0-0 έμειναν Ελευθερούπολη και Π.Ο. Ψυχικού
Αθλητισμός

Στο 0-0 έμειναν Ελευθερούπολη και Π.Ο. Ψυχικού

Σπουδαία εμφάνιση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΑ (2ος όμιλος) πραγματοποίησε η ομάδα του Ψυχικού, μπροστά στους πολυπληθείς φιλάθλους της, που την ακολουθούν συνεχώς  όπου και αν αγωνίζεται, όπως ενημερώνει το σωματείο μέσα από την ιστοσελίδα του.

Αντίπαλός της η ομάδα της Ελευθερούπολης στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας.

Ο αγώνας ήταν κυρίως παιχνίδι κέντρου, με πολύ δύναμη και ένταση και από τις δύο ομάδες. Το «φτωχό» 0-0 μαρτυρά τις λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Το τέρμα των φιλοξενούμενων δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα εκτός από μία στημένη φάση στο πρώτο ημίχρονο όταν σε εκτέλεση φάουλ η μπάλα πέρασε το τείχος και χτύπησε το δεξί κάθετο δοκάρι για να καταλήξει άουτ.

Αντίθετα ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε μεγάλη απόκρουση σε κοντινή προβολή του Βega, κρατώντας το μηδέν για την εστία του. Εάν μάλιστα οι παίκτες του Ψυχικού είχαν περισσότερη ψυχραιμία στην τελική προσπάθεια οι δυο τρεις κλασικές ευκαιρίες που παρουσιάσθηκαν στη διάρκεια του αγώνα θα είχαν γίνει γκολ.

Π.Ο. Ψυχικού: Χρανιώτης, Zylali, Καπάνταης, Κωνσταντάτος, Πατέλης (Κουκουμάφτσης), Brahimllari, Bega (Παπαπέτρου Χ.), Παπαδόπουλος, Περουτσέας (Χατζηιωάννου), Καρυστινός, Ναστούλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet