Νέα ήττα για τους Ίωνες – Ευθύνες… εκτός τερέν επιρρίπτει η προπονήτρια
Αθλητισμός

Νέα ήττα για τους Ίωνες – Ευθύνες… εκτός τερέν επιρρίπτει η προπονήτρια

Ανταγωνιστικοί εμφανίστηκαν οι Ίωνες στα Μελίσσια εναντίον του Φοίβου και έδειξαν να αφήνουν πίσω την εικόνα που είχαν την προηγούμενη αγωνιστική.

Εμφανίστηκαν πειθαρχημένοι με στόχο να χτυπήσουν ένα δύσκολο παιχνίδι και κόντραραν τον Φοίβο τόσο στο 1ο σετ όσο και στο 3ο οπού με έξυπνη τακτική έμειναν κοντά στο σκορ και έγινε υπερπροσπάθεια στο τέλος του σετ η όποια δεν απέδωσε.

Τα σετ: 25-23, 25-15, 25-22

Για την ομάδα των Ιώνων που παραμένει στην 7η θέση της βαθμολογίας αγωνίστηκαν: Μπαλαρής (αρχηγός), Χριστοδούλου, Χρηστίδης, Ασπρογιάννης, Παναγόπουλος (lybero), Λένας, Παπαϊωάννου, Δανιάς, Ζαγκανάς, Στυλιάρας, Κοντογιάννης, Βουτσινάς.

Η προπονήτρια Σταθάτου δήλωσε για την αναμέτρηση: «Μπήκαμε με σωστό τακτικό πλάνο να χτυπήσουμε την υποδοχή του Φοίβου, σε συνδυασμό με κλειστό μπλοκ στο κέντρο για να φέρουμε το παιχνίδι στα άκρα. Τα καταφέραμε εν μέρει, αλλά στα κρίσιμα σημεία χάσαμε κάποια σερβίς και έγινε το 1-0. Στο δεύτερο σετ δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του Φοίβου, ενώ στο 3ο, αν και ξεκινήσαμε με αλλαγές, φέραμε τον ρυθμό του παιχνιδιού στα δικά μας μέτρα, κοιμίσαμε τον αντίπαλο και όταν ισοφαρίσαμε, κάναμε τις κατάλληλες αλλαγές προσπαθώντας κυριολεκτικά να κλέψουμε το σετ ανεπιτυχώς βέβαια.

»Αντιμετωπίζουμε πρόβλημα γηπεδικό. Η πρωταθλήτρια ομάδα αφέθηκε στην τύχη της, με 90′ προπόνηση την εβδομάδα, με αποτέλεσμα σε κάποιους αγώνες κυριολεκτικά να διασύρεται και σε άλλους να χάνει τη συγκέντρωσή της, όταν τα παιχνίδια πηγαίνουν στην κόντρα.

»Είναι άθλος το ότι δεν είμαστε στην τελευταία θέση, χάρις στην εμπειρία και το φιλότιμο των αθλητών, στους οποίους δεν μπορώ να επιρρίψω καμία ευθύνη για την αγωνιστική και βαθμολογική μας θέση.

»Αλλού είναι οι ευθύνες και πρέπει κάποιοι να τις αναλογιστούν και να καταλάβουν ότι αυτό είναι ζημιά τόσο για το ανδρικό τμήμα, αλλά τόσο και για τον ίδιο τον σύλλογο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet