Ήττα 4-3 της «Αγίας» από τον Άγιο Ιερόθεο στα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΑ – Όλα ανοιχτά στον επαναληπτικό αγώνα
aoagiaparaskevis/FB
Αθλητισμός

Ήττα 4-3 της «Αγίας» από τον Άγιο Ιερόθεο στα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΑ – Όλα ανοιχτά στον επαναληπτικό αγώνα

Με 4-3 έχασε η Αγία Παρασκευή στο γήπεδο Χωραφάς, του Περιστερίου, από τον Άγιο Ιερόθεο, για τα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΑ. Ένα σκορ που αφήνει τα πάντα ανοιχτά για το επαναληπτικό παιχνίδι, όπου θα κριθεί ποια ομάδα θα πάει τελικά στον τελικό.

Την πρώτη καλή φάση του αγώνα την είχε η «Santa», όταν στο 15′ ο Αθανασίου βρήκε στην περιοχή τον Μπουτσικάρη, αλλά αυτός δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Τελικώς, το γκολ ήρθε από τους γηπεδούχους, στο 35′, με τον Νομικό, ενώ στο 37′, παρά λίγο να γίνει το 2-0, αλλά η μπάλα μετά την προσπάθεια του Κράσι σταμάτησε στο δοκάρι του Μαλλιαρίτση.

Τελικώς, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 41′, με τον Δημογιάννη, αλλά δεν κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με αυτό το αποτέλεσμα, αφού στην εκπνοή του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πάλι μπροστά στο σκορ με τον Ηλιάδη.

Στο 52′ η «Αγία» κατάφερε να ισοφαρίσει για δεύτερη φορά, με το πέναλτι του Τζίτζη. Παρ’ ότι η ομάδα των Βορείων… πήρε τα πάνω της, τελικώς οι γηπεδούχοι της… έκοψαν τη φόρα, στο 73′, με τον Ηλιάδη να κάνει το 3-2, για να τον ακολουθήσει ο Ντάφλας διαμορφώνοντας το 4-2.

Το τελικό σκορ είχε την «υπογραφή» του Ζαφείρη, που με πλασέ μείωσε σε 4-3.

Άγιος Ιερόθεος: Αντωνόπουλος, Βιδάλης, Αποστόλου, Μπατής, Τσατσαρής, Μπριστογιάννης (50 ‘Ντάφλας), Νομικός (50′ Τσαρκάνι), Κράσι (80′ λ.τρ. Μεταλλινός), Ηλιάδης, Μουκίδης Β., Χατζηστάμου (63’ Κομνηνός).

Αγία Παρασκευή: Μαλλιαρίτσης, Τζίτζης, Χατζίου, Κολλινιάτης, Τριανταφυλλίδης, Δημογιάννης, Μπουτσικάρης, Μπόλλης (84′ Ζαφείρης), Λαζόπουλος, Αθανασίου (73′ Ψαραδέλης).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet