Δύο νέα εθνικά ρεκόρ στους αγώνες ελεύθερης κατάδυσης στο κολυμβητήριο Γαλατσίου
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Δύο νέα εθνικά ρεκόρ στους αγώνες ελεύθερης κατάδυσης στο κολυμβητήριο Γαλατσίου

Mε ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες ελεύθερης κατάδυσης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, οι οποίοι μάλιστα συνοδεύτηκαν από δύο εθνικά ρεκόρ.

Ξεχώρισαν οι επιδόσεις της Άλκηστις Βουράκη, η οποία συνέτριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ γυναικών στη στατική άπνοια (κράτημα της ανάσας σε πλήρη ακινησία) με 6.01. Το προηγούμενο ήταν δικό της με 5.51 και το είχε πετύχει πέρσι τέτοια εποχή στην ίδια πισίνα του Άλσους. Η Βουράκη κέρδισε επίσης και τη δυναμική με μονοπέδιλο.

Πανελλήνιο ρεκόρ σημείωσε και ο Γιάννης Γιαγκίνης στη δυναμική άπνοια (μακροβούτι) με διπλά πέδιλα, ο οποίος βγήκε στα 184 μέτρα δείχνοντας ότι πλέον το 200άρι είναι υπόθεση μερικών εβδομάδων. Ο Γιαγκίνης ανέβηκε δεύτερος στο βάθρο και στη δυναμική χωρίς πέδιλα.

Ξεχώρισαν, επίσης, οι Άρης Ιωαννίδης (πρώτος στη δυναμική χωρίς πέδιλα και μονοπέδιλο και δεύτερος στα διπλά), ο Χρήστος Καρέλος (πρώτος στη στατική και τρίτος στα διπλά), η Σταυρούλα Κοντορούση (πρώτη χωρίς πέδιλα, δεύτερη στα διπλά και τρίτη στο μονοπέδιλο) και η Fayrouz El Mehdawi που κέρδισε τα διπλά γυναικών.

Οι αγώνες OneBreath Spring Pool Games διοργανώθηκαν από την σχολή ελεύθερης κατάδυσης OneBreath με τη συνεργασία του Δήμου Γαλατσίου ο οποίος ήταν αρωγός της προσπάθειας, όπως και πέρυσι για να γίνει η ελεύθερη κατάδυση γνωστή στο ευρύ κοινό. Τους αγώνες παρακολούθησε και ο δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος, καθώς και ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Ευάγγελος Κυριαζόπουλος.

Η OneBreath από την πλευρά της ευχαρίστησε θερμά όλους όσους βρέθηκαν στο κολυμβητήριο για να αγωνιστούν, να βοηθήσουν στη ροή του αγώνα (κριτές – δύτες ασφαλείας – διασώστες), τους θεατές που πήγαν να δουν από κοντά αυτό το ιδιαίτερο σπορ και βεβαίως τους χορηγούς αυτής της προσπάθειας.

Τα αποτελέσματα των αγώνων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet