ΕΝΔΑ: Όχι στις προσωπικές διώξεις των δημάρχων για την άσκηση των καθηκόντων τους
Αυτοδιοίκηση

ΕΝΔΑ: Όχι στις προσωπικές διώξεις των δημάρχων για την άσκηση των καθηκόντων τους

Την αντίθεσή της στην αγωγή από πετρελαϊκή εταιρεία κατά του δημάρχου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Χρήστου Βρεττάκου, εκφράζει η Ένωση Δημάρχων Αττικής (ΕΝΔΑ).

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση σημειώνει:

Όχι στις προσωπικές διώξεις των δημάρχων για την άσκηση των καθηκόντων τους!  

Η ΕΝΔΑ είναι γνωστό ότι από της ιδρύσεώς της κινείται στα πλαίσια των σκοπών και των στόχων της, μεταξύ των οποίων πρωτεύοντα ρόλο έχουν η διαρκής αναβάθμιση και στήριξη του θεσμού της Αυτοδιοίκησης και των αιρετών της και ασφαλώς η υποστήριξη των δημάρχων στην άσκηση των καθηκόντων και των έργων τους, προς όφελος της πόλης και των πολιτών της με βάσει και σε εφαρμογή των αρχών και αξιών της Δημοκρατίας και του αξιώματος που υπηρετούν.

Με αυτά τα δεδομένα εκφράζει την αντίθεσή της στη γενόμενη από πετρελαϊκή εμπορική εταιρία αγώγιμη επίθεση κατά του δημάρχου Κερατσινίου – Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου, ο οποίος ενήργησε με γνώμονα το χρέος του για την προστασία του περιβάλλοντος και των συνθηκών διαβίωσης των δημοτών – κάτοικων του Δήμου του.

Ζητάμε την αποκατάσταση αυτής της δυσμενούς για τον δήμαρχο συμπεριφοράς και σε κάθε περίπτωση τη δικαίωσή του από τη Δικαιοσύνη της χώρας μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet