«Ευχαριστώ» UNESCO Β.Π. στην Ελληνοαγγλική Αγωγή για τη στήριξη πλημμυροπαθών
Αυτοδιοίκηση

«Ευχαριστώ» UNESCO Β.Π. στην Ελληνοαγγλική Αγωγή για τη στήριξη πλημμυροπαθών

Η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη επισκέφθηκε την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 τον διευθυντή των εκπαιδευτηρίων «Ελληνοαγγλική Αγωγή», Χριστόδουλο Κακαδιάρη, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας που αναπτύσσουν για κοινωνικά και εκπαιδευτικά ζητήματα.

Η κα Πατούλη, με αφορμή τη θερμή υποστήριξη των εκπαιδευτηρίων στη δράση αλληλεγγύης που διοργανώνει ο Όμιλος, μαζί με συλλογικούς φορείς, για τη στήριξη των πλημμυροπαθών συμπολιτών μας στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας, δήλωσε:

«Ευχαριστούμε τους μαθητές, τους γονείς και τη Διεύθυνση της Ελληνοαγγλικής Αγωγής για τη θερμή ανταπόκρισή τους στο κοινωνικό κάλεσμα του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, δηλώνοντας από κοινού έμπρακτα “παρών” στις ανάγκες των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται σκληρά από τις πρόσφατες φονικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική. Με όχημα τη διεύρυνση των συνεργασιών με φορείς της Εκπαίδευσης, των Επιστημών και της Κοινωνίας, ενώνουμε δυνάμεις ανθρωπισμού καθημερινά για τη διαμόρφωση καλύτερων συνθηκών ζωής για όλους. Στο πλαίσιο της γόνιμης συνεργασίας που αναπτύσσουμε με τον διευθυντή των εκπαιδευτηρίων κ. Χρ. Κακαδιάρη, θα ήθελα για άλλη μια φορά να τον ευχαριστήσω προσωπικά για την εφάμιλλη ταύτιση στην προώθηση των κοινωνικών ιδεωδών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι οι συμμετέχοντες φορείς με τον Όμιλο για την UNESCO Βορείων Προαστίων, ΣΠΑΠ και Δ΄ ΚΟΣΕ, μαζί με ενεργούς συμπολίτες, θα παραδώσουν τις ποσότητες συγκεντρωμένων ειδών πρώτης ανάγκης και ρουχισμού στο δημαρχείο Μάνδρας – Ειδυλλίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet