Βλ. Σιώμος: Δεσμεύομαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση
Print Friendly, PDF & Email
Θεσμικοί Φορείς

Βλ. Σιώμος: Δεσμεύομαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ο αντιδήμαρχος Πεντέλης και πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), Βλάσσης Σιώμος, μετά την επανεκλογή του, κατακτώντας την πρωτιά σε ψήφους προτίμησης των συναδέλφων του, ανεδείχθη αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ.

Μετά την  εκλογή του ως αντιπροέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ ο Κ. Βλάσσης Σιώμος δήλωσε:

«Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους αυτοδιοικητικούς από όλη την Ελλάδα που, μεταξύ εξαιρετικών συναδέλφων, με εξέλεξαν πρώτο στο Εποπτικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, αλλά και τους συναδέλφους που εξελέγησαν την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου στο Εποπτικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ για την εμπιστοσύνη τους να μου αναθέσουν την αντιπροεδρία του Εποπτικού Συμβουλίου. Δεσμεύομαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις, όπως κάνω όλα αυτά τα χρόνια, ώστε η Τοπική Αυτοδιοίκηση να καταφέρει να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της νέας ψηφιακής εποχής.

»Θέλω να ευχαριστήσω, τέλος, τους συνεργάτες μου που πέρασαν ατελείωτες ώρες μαζί μου, τόσο στην προετοιμασία για αυτές τις εκλογές, όσο και κατά τη διάρκεια της περασμένης αυτοδιοικητικής θητείας, στην άσκηση των καθηκόντων μου.

»Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και μία παραγωγική και δημιουργική θητεία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet