ΚΕΔΕ: Συνέντευξη Τύπου για τη διατήρηση μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

ΚΕΔΕ: Συνέντευξη Τύπου για τη διατήρηση μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά

Την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 στις 12:30 το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, και δήμαρχοι του Αιγαίου θα πραγματοποιήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΚΕΔΕ (Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, Αθήνα, 3ος όροφος)

Κεντρικό θέμα θα είναι η επικείμενη, από 1η Ιουλίου, εξομοίωση των συντελεστών του ΦΠΑ στα νησιά του Β/Α Αιγαίου με αυτούς της ηπειρωτικής χώρας και η διαβούλευση που διεξάγεται αυτή την περίοδο στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά για την τροποποίηση της οδηγίας 2006/112/ΕΚ όσον αφορά τους συντελεστές φόρου προστιθέμενης αξίας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, στην οποία καλούνται οι συντάκτες αυτοδιοίκησης και οικονομικών, θα παρουσιαστεί στοιχειοθετημένο υλικό σύμφωνα με το οποίο, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της ΚΕΔΕ, η κυβέρνηση είναι σε θέση να υποβάλει αίτημα διατήρησης και υιοθέτησης μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στη νησιωτική Ελλάδα.

Στη συνέντευξη Τύπου έχουν κληθεί να συμμετέχουν οι δήμαρχοι Σάμου, Μ. Αγγελόπουλος, Χίου, Μ. Βουρνούς, Κω, Γ. Κυρίτσης, Λέρου, Μ. Κόλιας, και οι πρόεδροι των ΠΕΔ Βορείου Αιγαίου, Σ. Γαληνός, και Νοτίου Αιγαίου, Φ. Χατζηδιάκος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet