“Μπαράζ” συναντήσεων με αρχηγούς κομμάτων και βουλευτές από την ΚΕΔΕ
Αυτοδιοίκηση

“Μπαράζ” συναντήσεων με αρχηγούς κομμάτων και βουλευτές από την ΚΕΔΕ

Αντιπροσωπεία της ΚEΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος), αποτελούμενη από τον πρόεδρο Γιώργο Πατούλη, τους αντιπροέδρους Δ. Καφαντάρη και Γ. Καραγιάννη, τον γ.γ. Γ. Μουράτογλου, το μέλος του Δ.Σ. Δ. Μπίρμπα, καθώς και τον πρόεδρο της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας Λ. Κυρίζογλου, πραγματοποίησε χθες σειρά επαφών με αρχηγούς κι εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων, με σκοπό να παρουσιάσει τις θέσεις της Ένωσης ενόψει της ψήφισης του νέου προϋπολογισμού, καθώς και μια σειρά ακόμη οικονομικά ζητήματα που αφορούν στους Δήμους.

Συνάντηση ΚΕΔΕ με ΑΝ.ΕΛ.Συνάντηση ΚΕΔΕ με ΔΗΜΑΡ

Συνάντηση ΚΕΔΕ με ΚΚΕ

Συγκεκριμένα, η αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ συναντήθηκε:

  • Με τον υπουΣυνάντηση ΚΕΔΕ με ΣΥΡΙΖΑργό Επικρατείας Δ. Σταμάτη (λόγω του ιδιαίτερα βεβαρυμένου πολιτικού προγράμματος του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Α. Σαμαρά).
  • Με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλη (στη συνάντηση παρευρίσκοντο και οι βουλευτές Μ. Γιαννικάκη και Γ. Αμοιρίδης).
  • Με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη, μεταξύ άλλων, από τους βουλευτές Θ. Δρίτσα και Ο. Γεροβασίλη και τα μέλη του τομέα Αυτοδιοίκησης του κόμματος Κ. Πουλάκη, Θ. Γκοτσόπουλο, Π. Ζούνη.
  • Με αντιπροσωπεία των ΑΝ.ΕΛ. αποτελούμενη από τους βουλευτές Τ. Κουίκ και Σ. Σουλίδου.
  • Με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ Θ. Παφίλη.

Συνάντηση Γ. Πατούλη με Ευ. ΜεϊμαράκηΗ αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει και στον πρόεδρο της Βουλής Ε. Μειμαράκη τις θέσεις της, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο κτίριο του εθνικού Κοινοβουλίου, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με βουλευτές όλων των κομμάτων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet