Πάνω από 120.000 ευρώ οι  δωρεές προς τους Δήμους της Ελλάδος από την αλυσίδα My Market
Print Friendly, PDF & Email
Θεσμικοί Φορείς

Πάνω από 120.000 ευρώ οι δωρεές προς τους Δήμους της Ελλάδος από την αλυσίδα My Market

Το μεσημέρι της Πέμπτης 14/5 η αλυσίδα My Market παρέδωσε πάνω από 20.000 τεμάχια τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καλλιθέας. Παρουσία του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), Δημήτρη
Παπαστεργίου
και του δημάρχου Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβου, η διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας παρέδωσε δύο φορτηγά προϊόντα για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Τα My Market, μέσω της ΚΕΔΕ, έχουν διανείμει σε Δήμους της Ελλάδος προϊόντα αξίας άνω των 120.000 ευρώ έως σήμερα και το πρόγραμμα θα συνεχιστεί όπου υπάρχουν ακόμη ανάγκες.

Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου δήλωσε σχετικά με την προσφορά:

«Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος και τα My Market συνεχίζουν να προσφέρουν αγάπη και στήριξη όπου χρειαστεί. Σήμερα είμαστε στην Καλλιθέα προκειμένου να στηρίξουμε έναν πολύ μεγάλο Δήμο. Πλέον οι δωρεές των My Market στην πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ έχουν ξεπεράσει τις 100.000 ευρώ, πράγμα το οποίο δείχνει και το μέγεθος της βοήθειας αλλά και της ανάγκης που υπάρχει. Θα συνεχίσουμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας».

Ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος, από την πλευρά του, τόνισε:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα My Market για τη συγκινητική και πλούσια προσφορά τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας. Οι συνθήκες λόγω του κορωνοϊού οδήγησαν πολλές οικογένειες στα όρια της φτώχειας και οι Δήμοι προστρέξαμε άμεσα μέσω του νέου προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» για να καλύψουμε τις σημαντικές αυτές ανάγκες. Τα χρήματα της Αυτοδιοίκησης δεν θα μπορούσαν να καλύψουν τη μεγάλη αύξηση των έκτακτων αναγκών χωρίς την συμβολή των ιδιωτών όπως τα My Market».

Τέλος, η διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας My Market, Δήμητρα Δασκαλάκη, επισήμανε:

«Κάθε συνέργεια που γίνεται για τη μεγιστοποίηση της επιστροφής αξίας στις τοπικές κοινωνίες και στις ευπαθείς ομάδες σε περιόδους κρίσης αποκτά μεγαλύτερη σημασία και μεγαλύτερη βαρύτητα. Εμείς συνεχίζουμε να στηρίζουμε έμπρακτα την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος και τον πρόεδρό της, Δημήτρη Παπαστεργίου σε μια στρατηγική συμμαχία της ΚΕΔΕ με τα My Market έτσι ώστε σε όλους τους Δήμους, σε κάθε γωνιά της χώρας να στηρίξουμε με είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα ευπαθείς ομάδες και συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Είμαστε μια εταιρεία που έχει καταστήματα και εργαζόμενους σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και θέλουμε να μη μείνει κανείς μόνος του, χωρίς τα απαραίτητα σε αυτή την κρίσιμη περίοδο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet