Συγκλόνισαν «Οι Δούλες» στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής
Αυτοδιοίκηση

Συγκλόνισαν «Οι Δούλες» στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Στο κατάμεστο από κόσμο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ανέβηκε την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 η θεατρική παράσταση «Οι Δούλες» από το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, σε μία εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ) σε συνεργασία με τον Δήμο.

Το κοινό καταχειροκρότησε την παράσταση καθώς οι τρεις ηθοποιοί, Κάτια Γέρου, Κωνσταντίνα Τάκαλου και Μαριάννα Κάλμπαρη, συγκλόνισαν με τις ερμηνείες τους στο έργο του Ζαν Ζενέ, σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη.

Μετά την ολοκλήρωση της παράστασης, η αντιδήμαρχος Δέσποινα Αϊβατζίδου συνεχάρη τις ηθοποιούς και ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων για την άψογη συνεργασία. Επίσης, δόθηκαν αναμνηστικά δώρα και λουλούδια στις ηθοποιούς. Τέλος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Γιώργος Κουράσης, ευχαρίστησε με τη σειρά του τους συντελεστές της παράστασης και το τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου για την φιλοξενία και την συνεργασία.

Η παράσταση εντάσσεται στο πλαίσιο των Διαδημοτικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Εν Άστει» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων σε συνεργασία με τους Δήμους – μέλη του με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet