Συνάντηση Γ. Πατούλη με την Κοινωνική Σύμπραξη για το επισιτιστικό
Αυτοδιοίκηση

Συνάντηση Γ. Πατούλη με την Κοινωνική Σύμπραξη για το επισιτιστικό

Συνάντηση με τους εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους της Κοινωνικής Σύμπραξης των έξι Δήμων Βόρειου Τομέα «Αμάλθεια», που θα υλοποιήσουν το επιχειρησιακό πρόγραμμα για την επισιτιστική και βασική υλική συνδρομή του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ), πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015, στο δημαρχείο της πόλης.

Στην Κοινωνική Σύμπραξη, με επικεφαλής εταίρο τον Δήμο Αμαρουσίου συμμετέχουν οι Δήμοι: Πεντέλης, Μεταμόρφωσης, Λυκόβρυσης – Πεύκης, Παπάγου – Χολαργού, Φιλοθέης – Ψυχικού.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν να συζητηθεί και να τεθεί σε εφαρμογή ένα κοινό πλαίσιο που θα εξασφαλίζει τον καλύτερο συντονισμό και την επιτυχημένη υλοποίησή του προγράμματος, με την ευκαιρία της έναρξης της διαδικασίας για την κατάθεση των αιτήσεων συμμετοχής από τους δικαιούχους.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των έξι Δήμων για την ανταπόκρισή τους και τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου ως επικεφαλής εταίρος θα βρίσκεται δίπλα τους για την επίλυση δυσκολιών που πιθανόν να προκύψουν, ώστε να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη στήριξη των ανθρώπων που έχουν ανάγκη και θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.

Η διαδικασία κατάθεσης των ηλεκτρονικών αιτήσεων έχει ξεκινήσει από την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015 και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet