Συνεχίζει με την παράταξη Μαρκόπουλου ο Παναγιώτης Ροδόπης
Αυτοδιοίκηση

Συνεχίζει με την παράταξη Μαρκόπουλου ο Παναγιώτης Ροδόπης

«Στη θητεία μας, με δήμαρχο τον Γιώργο Μαρκόπουλο, υλοποιήσαμε έργα που έδωσαν νέα προοπτική στον Δήμο και συνεχίζουμε αποφασιστικά με έμφαση στην καθαριότητα, την ανακύκλωση, το περιβάλλον. Δημιουργούμε περισσότερους χώρους πρασίνου για το Γαλάτσι που ονειρευόμαστε».

Με αυτή τη δήλωση ο πρώην αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Γαλατσίου Παναγιώτης Μαρκόπουλος, ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας του με την παράταξη Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο ενόψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών στο Γαλάτσι.

«Συνεχίζω με τον Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί ο αδιάκοπος και μεθοδικός τρόπος που δουλεύει είναι η κινητήριος δύναμη για όλους. Ενώ γνωριζόμαστε από τα παιδικά μας χρόνια, ανακάλυψα έναν άλλο άνθρωπο όταν για πρώτη φορά δουλέψαμε μαζί. Αυτός από τη θέση του δημάρχου και εγώ από την θέση του αντιδημάρχου Καθαριότητας… Είδα έναν άνθρωπο που βάζει κυριολεκτικά πάνω απ’ όλα τη δουλειά για τον Δήμο, προς όφελος όλων» προσθέτει ο ίδιος.

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Μαρκόπουλος

Ο Παναγιώτης Ροπόδης γεννήθηκε και ζει στο Γαλάτσι από το 1973. Είναι το πρώτο από τα τρία παιδιά της οικογένειας του Νικολάου και της Μαρίας Ροπόδη, με καταγωγή από τα Τοπόλιανα Ευρυτανίας.

Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη.

Δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης, καθώς έχει αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση των γονιών του.

Πρώτη φορά ασχολήθηκε με τα κοινά της πόλης το 2014 με τον Γιώργο Μαρκόπουλο, ενώ διετέλεσε αντιδήμαρχος Καθαριότητας το διάστημα 2016 – 2017.

Μεγάλες αγάπες του η οικογένειά του, η δουλειά του, ο αθλητισμός, τα ζώα και φυσικά το… Γαλάτσι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet