Εθελοντικό πότισμα στο Πεντελικό από τον ΣΠΑΠ και τον Δήμο Κηφισιάς
Σύνδεσμοι-Φορείς

Εθελοντικό πότισμα στο Πεντελικό από τον ΣΠΑΠ και τον Δήμο Κηφισιάς

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), συνεχίζοντας την προσπάθεια για την όσο το δυνατόν καλύτερη αποκατάσταση του περιβάλλοντος, διοργανώνει το 3ο Εθελοντικό Πότισμα για το 2022 στο Πεντελικό και συγκεκριμένα στην περιοχή του Κοκκιναρά Κηφισιάς, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον», και τον Δήμο Κηφισιάς την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022, στις 09:00.

Για τη δράση ο ΣΠΑΠ αναφέρει:

«Η συμμετοχή όλων μας είναι καθοριστική για την επιβίωση των δενδρυλλίων κατά τους θερμούς καλοκαιρινούς μήνες. Δίνουμε ζωή στα δεντράκια, ολοκληρώνοντας έτσι με επιτυχία το έργο που όλοι μαζί ξεκινήσαμε τα περασμένα χρόνια με την αναδάσωση της συγκεκριμένης περιοχής. Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για άλλη μία φορά, ενισχύοντας με την παρουσία μας την προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό. Παράλληλα εκπαιδεύουμε τους μικρότερους στη διαδικασία της συντήρησης των μικρών δενδρυλλίων και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος».

Σημείο συνάντησης: Τέρμα Οδού Ξενίας, Κοκκιναράς Κηφισιάς. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στον τηλεφωνικό αριθμό 210 8033622.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet