Ο ΣΠΑΠ δίνει «πνοή» στην Νταού Πεντέλης με τη 2η δράση αναδάσωσης στις 31/10
Print Friendly, PDF & Email
Σύνδεσμοι-Φορείς

Ο ΣΠΑΠ δίνει «πνοή» στην Νταού Πεντέλης με τη 2η δράση αναδάσωσης στις 31/10

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον», διοργανώνει δεύτερη δράση αναδάσωσης στην περιοχή της Νταού Πεντέλης, την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, στις 10:00.

Οι πολίτες που θα στηρίξουν τη δράση αναδάσωσης θα έχουν την ευκαιρία να φυτέψουν δενδρύλλια, τα οποία αργότερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες θα έχουν τη δυνατότητα να τα ποτίσουν και να τα φροντίσουν.

«Με τη δράση αυτή δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση πολιτών, και κυρίως παιδιών, σε θέματα περιβαλλοντολογικής προστασίας, δασοπροστασίας, καθώς και εθελοντισμού. Παράλληλα, οι μικροί μας φίλοι εκπαιδεύονται στη διαδικασία της φύτευσης και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος», αναφέρει ο ΣΠΑΠ στην ανακοίνωσή του και προσθέτει:

«Όλοι μαζί δηλώνουμε παρόντες και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για άλλη μία φορά, συμμετέχοντας σε αυτή την αναδάσωση και ενισχύοντας με τη δυναμική μας παρουσία την προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό».

Οι ενδιαφερόμενοι θα συγκεντρωθούν στην είσοδο της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος Νταού Πεντέλης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στον τηλεφωνικό αριθμό 210 8033622.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet