ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης»: Οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις δεν πρέπει να αποτελούν πεδίο «κοκορομαχίας» μεταξύ Μητσοτάκη-Τσίπρα
Print Friendly, PDF & Email
Σύνδεσμοι-Φορείς

ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης»: Οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις δεν πρέπει να αποτελούν πεδίο «κοκορομαχίας» μεταξύ Μητσοτάκη-Τσίπρα

Με αφορμή την προσέλευση πολιτών στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, το Σάββατο 13 Μαρτίου, στην πλατεία Σημηριώτη, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. Σεφέρης» σημειώνει ότι «οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις δεν πρέπει να αποτελούν πεδίο “κοκορομαχίας” μεταξύ Μητσοτάκη-Τσίπρα».

Ειδικότερα, ο ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης» αναφέρει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Η τεράστια θετική ανταπόκριση των εργαζομένων στο αγωνιστικό κάλεσμα του ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης» και των εργατικών σωματείων της περιοχής μας, η μαζική συμμετοχή του λαού και της νεολαίας στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο στη Νέα Ιωνία -και στις άλλες πόλεις – ενάντια στην κυβερνητική πολιτική, στην αυξανόμενη κρατική βία και καταστολή δεν μπορεί να αποτελεί πεδίο κοκορομαχίας μεταξύ Μητσοτάκη-Τσίπρα.

Οι αγωνιστικές μας κινητοποιήσεις και οι μαζικές λαϊκές αντιδράσεις δεν επιτρέπουμε να χρεώνονται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που ως κυβέρνηση ακολούθησε την αντιλαϊκή-αντιεκπαιδευτική πολιτική και τον αυταρχισμό των προηγούμενων κυβερνήσεων. Ούτε και προσφέρονται ως αντικείμενο πολιτικής διαφήμισης σε ανώδυνες για τα επιχειρηματικά συμφέροντα «ακηδεμόνευτες» ομαδούλες ευκαιριακής σύστασης για την εκτόνωση της λαϊκής αγανάκτησης και την υποβάθμιση του οργανωμένου ταξικού αγώνα.

Επιτέλους, κυρίες και κύριοι κυβερνητικοί εκπρόσωποι και όσα μέσα ενημέρωσης κινήστε στην πιο πάνω τακτική, ΑΙΔΩΣ! Πάψτε πια να σερβίρετε ενορχηστρωμένα τα ψεύδη και τις συκοφαντίες της κυβέρνησης απέναντι στους αγώνες μας.

Ως εδώ! Οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς , οι μαθητές  μας, ο εργαζόμενος λαός και η νεολαία σας πήραμε… χαμπάρι! 

Πάρτε το απόφαση! Οι αιτίες που μας κινητοποιούν  είναι οι αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων! Γι’ αυτό και συνεχίζουμε να παλεύουμε συσπειρωμένοι στα σωματεία μας μέχρι να ικανοποιηθούν οι δικές μας σύγχρονες ανάγκες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet