Υλοποίηση της κοινωνικής δράσης #MinEisaiApousa στο Γαλάτσι
Αυτοδιοίκηση

Υλοποίηση της κοινωνικής δράσης #MinEisaiApousa στο Γαλάτσι

Η Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών (Κοινωνικό Παντοπωλείο και Παροχή Συσσιτίου του Δήμου Γαλατσίου), μαζί με τους εθελοντές της Δομής, πραγματοποίησαν δράση στο πλαίσιο συνεργασίας με την «Ένωση Μαζί για το Παιδί» την 1η Απριλίου 2019, στην αίθουσα «Θάνος Κωτσόπουλος», στο ισόγειο του δημαρχείου.

Η δράση περιελάμβανε τη διανομή 560 τεμαχίων γυναικείων προϊόντων υγιεινής (ποσότητα ικανή να καλύψει ανάγκες ενός έτους) σε γονείς, με σκοπό να δοθούν σε ανήλικα κορίτσια από 11 έως 17 ετών.

Η εκστρατεία της Always Greece #MinEisaiApousa  έχει ως στόχο κανένα κορίτσι να μην χάσει το σχολείο, λόγω αδυναμίας αγοράς, από τις οικογένειές τους, σχετικών γυναικείων προϊόντων υγιεινής.

H αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας Σπηλιοπούλου-Χρυσάγη Κωνσταντίνα, η διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας, Γκόγκου Μαρία, οι εθελοντές και το προσωπικό της Δομής, ευχαρίστησαν την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» για την πολύτιμη συνεργασία που έχει εδραιωθεί αυτά τα έτη και ευχήθηκαν το μέλλον να εξυπηρετηθούν ακόμη περισσότερες οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet