Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των δομών της Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Γαλατσίου
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των δομών της Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Γαλατσίου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποιήθηκε για τα παιδιά της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο & Παροχή Συσσιτίου του Δήμου Γαλατσίου την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «Θάνος Κωτσόπουλος» του Δήμου Γαλατσίου. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Εθελοντισμού, καθώς οι εθελοντές της Κοινωνικής Υπηρεσίας για ακόμη μια φορά στήριξαν την εκδήλωση αυτή προσφέροντας τις εθελοντικές τους δραστηριότητες.

Ο στολισμός της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο Εφαρμοσμένων Τεχνών «Δημιουργική Γωνιά» με την κ. Μαρία Δαμανάκη και την ομάδα της να επιμελούνται ενδελεχώς τον χώρο δημιουργώντας όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Η έναρξη του προγράμματος έγινε από τον κ. Κωνσταντίνο Πασσαδέλλη, πρόεδρο του Χορευτικού Συλλόγου «Χοροπατήματα», ο οποίος με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο έδωσε τον ρυθμό ξεσηκώνοντας τους μικρούς μας φίλους να τραγουδήσουν όλοι μαζί τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Η μαγεία συνεχίστηκε με τη θεατρική παράσταση «Χριστουγεννιάτικα Παιχνιδομαγέματα», κατά τη διάρκεια της οποίας μικροί και μεγάλοι μεταφέρθηκαν έστω και για λίγο στον μαγικό κόσμο της Λίνας Μαγισσούλας. Η Ομάδα των 5 Εποχών ενθουσίασε με τα υπέροχα σκηνικά που μαγνήτισαν τα παιδιά με αποτέλεσμα να συμμετέχουν καθ΄ όλη τη διάρκεια της παράστασης.

Στη συνέχεια ακολούθησαν τα υπέροχα εδέσματα και οι λιχουδιές, τα οποία πρόσφεραν οι χορηγοί των δομών από καταστήματα και επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής του Γαλατσίου (και όχι μόνο), στηρίζοντας την εκδήλωση αυτή με σκοπό να απολαύσουν και να ευχαριστηθούν όλοι οι μικροί φίλοι.

Ωστόσο η διασκέδαση δεν σταμάτησε εκεί. Λίγο πριν από τη λήξη της γιορτής, μοιράστηκαν από τον Άι Βασίλη και τους εθελοντές αναμνηστικά δωράκια σκορπίζοντας χαρά και ενθουσιασμό στα παιδιά. Στο σημείο αυτό να επισημανθεί ότι τα δώρα αυτά προσφέρθηκαν με πολλή αγάπη από τρεις μεγάλους χορηγούς που είναι πάντα δίπλα στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Γαλατσίου.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Γαλατσίου ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές της Κοινωνικής Υπηρεσίας, όλους τους πολύτιμους χορηγούς που στήριξαν την εκδήλωση από τη διοργάνωση μέχρι και τη διεξαγωγή της, με γνώμονα το αίσθημα αλληλεγγύης, προσφοράς και αγάπης προς τα μικρά παιδιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet