142 παιδιά συμμετείχαν σε Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης στο Γαλάτσι
Άλλα αθλήματα

142 παιδιά συμμετείχαν σε Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης στο Γαλάτσι

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 οι πρώτοι διαδημοτικοί αγώνες των παιδικών ακαδημιών «ΖΕΥΞΕΙΑ 2019» στο Ανοικτό Κολυμβητήριο του Δήμου Γαλατσίου με τη συμμετοχή των Δήμων Γαλατσίου, Λυκόβρυσης – Πεύκης και Χαλανδρίου.

Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 142 παιδιά από τους τρεις ανωτέρω Δήμους. Από το σύνολο των 70 παιδιών (ηλικίας 2002 έως 2012) της Ακαδημίας Δήμου Γαλατσίου, που έλαβαν μέρος στους αγώνες και έδωσαν δυναμικό «παρών», 32 διακρίθηκαν στις τρεις πρώτες θέσεις σε ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα κατακτώντας 12 χρυσά, 5 ασημένια και 15 χάλκινα μετάλλια.

Ο δήμαρχος Γαλατσίου έδωσε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, ανεξαρτήτως αν έλαβαν μετάλλιο καθώς η συμμετοχή είναι αυτή που μετράει. Επίσης, ευχαρίστησε θερμά τους γονείς των παιδιών που παραβρέθηκαν στους αγώνες παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν εκείνη την ημέρα, καθώς επίσης και όσους συνέβαλαν στη διεξαγωγή των πρώτων διαδημοτικών αγώνων κολύμβησης στο Γαλάτσι. Πολύτιμη ήταν η συμβολή των γυμναστών κολύμβησης του Δήμου και συγκεκριμένα των κ.κ. Αγγελικής Κόντζαλη, Αναστασίας Αλεξανδρίδου, Μαριλένας Λιβανού και Βασίλειου Πάλλα.

Η διοίκηση του Δήμου επισημαίνει σχετικά: οι πρώτοι Διαδημοτικοί Αγώνες Κολύμβησης και η συνεργασία με άλλους Δήμους της Αττικής είναι γεγονός που αποτελεί τιμή για την πόλη και αφετηρία για παρόμοιες εκδηλώσεις στο μέλλον.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet