4ο εθελοντικό πότισμα στο Πεντελικό όρος
Αυτοδιοίκηση

4ο εθελοντικό πότισμα στο Πεντελικό όρος

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) συνεχίζει την προσπάθεια για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό όρος, με το 4ο Εθελοντικό Πότισμα στις αναδασωμένες κατά τον χειμώνα περιοχές του Πεντελικού, την Κυριακή 2 Αυγούστου 2015, σε συνεργασία με τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό Σκάι.

ΑφίσαΌπως αναφέρεται στην πρόσκληση που απευθύνει ο ΣΠΑΠ «Η συμμετοχή όλων να είναι καθοριστική για την επιβίωση των δενδρυλλίων κατά τους θερμούς καλοκαιρινούς μήνες. Δίνουμε ζωή στα δεντράκια, ολοκληρώνοντας έτσι με επιτυχία το έργο που όλοι μαζί ξεκινήσαμε με την αναδάσωση των περιοχών αυτών.

 Δηλώνουμε παρόντες και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για άλλη μία φορά, ενισχύοντας με τη δυναμική μας παρουσία την προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό. Παράλληλα εκπαιδεύουμε τους μικρότερους στη διαδικασία της συντήρησης των μικρών δενδρυλλίων και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος».

Ώρα συνάντησης: 10:00 π.μ.

Σημείο συνάντησης: Άγιος Πέτρος Διονύσου.

Πρόσβαση:

  • Από Παλαιά Πεντέλη με κατεύθυνση προς Νέα Μάκρη, 100 μ. πριν τον Άγιο Πέτρο.
  • Από Λεωφ. Εκάλης – Νέας Μάκρης, στην καφετέρια «Πανόραμα» με κατεύθυνση προς Πεντέλη.

Πληροφορίες:

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στους αριθμούς τηλεφώνου 213 2038291 & 292 και το Σαββατοκύριακο στον αριθμό τηλεφώνου 210 6131461.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet