Ενωμένο Μαρούσι: Οι 10 στοχοι του κ. Θ. Αμπατζόγλου
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Ενωμένο Μαρούσι: Οι 10 στοχοι του κ. Θ. Αμπατζόγλου

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Αμαρουσίου Κούκουζας Πέτρος και Μπόγδανος Σπύρος της παράταξης Ενωμένο Μαρούσι, ότι σύμφωνα με τα πεπραγμένα της διοίκησης της περιόδου 2019 – 2023 του κ. Αμπατζόγλου διαπιστώνουν:

  1. Στα οικονομικά του δήμου: Απ’ ευθείας αναθέσεις σε ημέτερους, ελλειμματικοί προϋπολογισμοί, ανικανότητα είσπραξης των οφειλόμενων ποσών στον δήμο (το 50% των προβλεπόμενων εσόδων του νέου προϋπολογισμού είναι για πολλά χρόνια ανείσπρακτα) σε αντίθεση με τις δεσμεύσεις λογαριασμών των πολιτών στις Τράπεζες για μικρές, ασήμαντες  οφειλές στο δήμο μέσα στα Χριστούγεννα του 2022…!
  2. Στην καθαριότητα και στον οδοφωτισμό: Υψηλά, υπέρογκα δημοτικά τέλη για τους πολίτες, χωρίς τις αντίστοιχες υπηρεσίες καθαριότητας και όχι μόνο. Μια εγκαταλελειμμένη πόλη … Μόνιμη και αναιτιολόγητη άρνηση καθορισμού υψηλότερων δημοτικών τελών για τις επιχειρήσεις με εγκαταστάσεις άνω των 2.000 τ.μ.!
  3. Στα νέα έργα και Υποδομές: Ελάχιστες διεκδικήσεις, αναίτια μηδενική υποστήριξη στο δήμο από την «ομογάλακτη διοίκηση» της Περιφερειακής διοίκησης Πατούλη….! Έργα με απ’ ευθείας αναθέσεις, με διαρκείς παρατάσεις υλοποίησης χωρίς ρήτρες στους εργολάβους. Το Μαρούσι είναι ο παράδεισος των “δημοτικών” εργολάβων.
  4. Στον αθλητισμό: Άλλη μία δημοτική θητεία χωρίς γήπεδο ποδοσφαίρου και με παραχωρήσεις στις Κ.Α.Ε. των κλειστών γυμναστηρίων.
  5. Στη βιώσιμη κινητικότητα και την ελεγχόμενη στάθμευση σύσταση δημοτικής αστυνομίας: Κυκλοφοριακό χάος, με ελάχιστο εκσυγχρονισμό της δημοτικής συγκοινωνίας (μόλις 3 καινούργια λεωφορεία με απ’ ευθεία ανάθεση αγορά που στοίχισε πολλαπλάσια από την ίδια σε γειτονικό δήμο, ενώ κυκλοφορούν ακόμα τα λεωφορεία που αγοράστηκαν το 1997), χωρίς ρύθμιση της παρόδιας στάθμευσης, χωρίς σύσταση της δημοτικής αστυνομίας. Ας επισημανθεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων της διοίκησης Αμπατζόγλου καταψήφισαν τη σύστασή της το 2017…!
  6. Στην αναβάθμιση κοινωνικών υπηρεσιών: Η αποθέωση της ρουσφετολογικής αντίληψης της «ελεημοσύνης» χωρίς ουσιαστική αλληλεγγύη…!
  7. Στις παρεμβάσεις στα μεγάλα έργα: Μεγάλα λόγια για υπογειοποίηση της Κηφισιάς την ώρα που η διευθέτηση του ρέματος Σαπφούς παραμένει στον κατάλογο των υποσχέσεων και ακόμα περιμένουμε ανεξήγητα να υλοποιηθεί!Παράλληλα και καμία νομική ενέργεια εναντίον της μετεγκατάστασης του Καζίνο της Πάρνηθας …!
  8. Στη διαρκή ανακαίνιση των παιδικών χαρών παιδικών σταθμών και σχολείων οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ χωρίς κανένα νέο σχολείο, με απώλεια  του 1ου  Γυμνασίου–Λυκείου με τη μετατροπή του σε πειραματικό – χωρίς κανένα νέο βρεφονηπιακό σταθμό παρά τις αυξημένες ανάγκες των οικογενειών των συμπολιτών μας …!
  9.  Στο εκσυγχρονισμό και ψηφιοποίηση των υπηρεσιών: Αρκεί κανείς να επισημάνει τι συνέβη και τι έχει συμβεί με το θέμα που απασχόλησε όλα τα ΜΜΕ και αφορούσε το Ληξιαρχείο …!  Στη διαύγεια και στα Χρηματικά Εντάλματα Πληρωμής (ΧΕΠ) οι υπηρεσίες των αναδόχων δεν διαθέτουν ΑΦΜ για διασταύρωση με ότι αυτό συνεπάγεται …. Πλήρης αδιαφάνεια στην αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας
  10. Στη διεύρυνση των συγχρηματοδοτούμενων έργων: Ελάχιστες προβλέψεις στο πρόγραμμα τεχνικών έργων της Περιφέρειας Αττικής, χωρίς κανένα νέο έργο από το πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» να έχει ολοκληρωθεί μετά από 3,5 χρόνια Δημαρχίας του κ. Αμπατζόγλου …!

Πολλά μπορεί να εκθέσει κάποιος για την ατολμία, για την κακοδιαχείριση με τις απ’ ευθείας αναθέσεις (π.χ. Α΄βαθμια σχολική επιτροπή), πολλές φορές χωρίς καν την έγκριση σκοπιμότητας από τα διοικητικά συμβούλια για έργα πολλών χιλιάδων ευρώ (π.χ. Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α.) και για τη συνεχιζόμενη υποβάθμιση του Δήμου την τελευταία τριετία …

Οι ίδιοι άνθρωποι, «πολιτικά κουρασμένοι», επί 15ετία δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Αμπατζόγλου χωρίς όραμα και χωρίς δυναμική είναι απλά διεκπεραιωτές μιας καθημερινότητας που πλέον έχει άλλη δυναμική και απαιτεί νέες συμμετοχές και νέες προτεραιότητες στα δημοτικά δρώμενα της πόλης …

Οι εκλογές του Οκτωβρίου 2023 είναι αυτές που θα αφήσουν τον κ. Αμπατζόγλου στην αντιπολίτευση και την ίδια «πολιτικά εξουθενωμένη» παράταξή του στο περιθώριο.

Ευθύνη όλων μας είναι να αναδείξουμε την άλλη πρόταση, εναλλακτική, προοδευτική, με όραμα και φυσικά έργο και αποτελεσματικότητα.

Ας συστρατευτούμε λοιπόν όλοι οι πολίτες για τη δημιουργία ενός νέου, ενωτικού συνδυασμού, για μια νέα διοίκηση, με παρεμβάσεις στην καθημερινότητα, στα πολεοδομικά ζητήματα, στις εκτός σχεδίου περιοχές, στα οικονομικά και στην νοικοκυροσύνη του δήμου με άλλη πρόταση και άλλα πρόσωπα…

Είναι ευθύνη μας, εδώ ζούμε από μικρά παιδιά, νοιαζόμαστε για την καθημερινότητα και το Μαρούσι είναι στις προτεραιότητές μας για όλους και όχι για τους ημέτερους.

Στην τελική ευθεία προς τις κάλπες του Οκτωβρίου 2023, με αφοσίωση και στόχο την ήττα της παράταξης του κ. Αμπατζόγλου με άλλη πρόταση σε πρόσωπα και πρόγραμμα που θα εκθέσουμε συλλογικά στους πολίτες άμεσα.

Η ΠΟΛΗ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΠΑΙΡΑΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet